Maak een prachtig afscheidscadeau bij Pixum

Maak een prachtig afscheidscadeau van een mooie foto. Dit doe je heel eenvoudig bij Pixum fotoservice.

Afscheidscadeau maken

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

Een uniek en memorabel afscheidscadeau maken

Of het nu gaat om een collega die met pensioen of zwangerschapsverlof gaat, om een vriend of familielid dat naar het buitenland vertrekt of om iemand die je om een andere reden voor een lange tijd niet gaat zien; een afscheidscadeau met foto's doet het altijd goed. Wanneer je foto's gebruikt, maak je een cadeau persoonlijk en bovendien uniek. Dit wordt altijd gewaardeerd!Afscheidscadeau makenBlijvende herinneringen

Iemand een doos bonbons of bosje bloemen geven is natuurlijk erg attent. Het nadeel van deze cadeaus is dat ze niet blijvend zijn. Bonbons worden opgegeten en bloemen verwelken. Wanneer je kiest voor een fotocadeau, kan de ontvanger zijn leven lang van dit cadeau genieten. Bovendien is bij een fotocadeau direct duidelijk dat er aandacht is besteed aan het cadeau en dat de gevers hun best hebben gedaan het cadeau toepasselijk te maken. Een afscheidscadeau waarbij foto's gebruikt zijn is uniek en daarom altijd verrassend.

Verschillende cadeaus

Wanneer je een fotocadeau als afscheidscadeau wilt geven, zijn er verschillende mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is het geven van een fotoboek. Wanneer het cadeau bestemt is voor een familielid of vriend, heb je waarschijnlijk een ruime keuze uit foto's die in de jaren daarvoor gemaakt zijn. Het is ontzettend leuk om de meest grappige foto's of de foto's die de meeste herinneringen oproepen in een boek te laten drukken. Vertrekt je geliefde? Een foto op een knuffelbeertje of op een kussensloop kan troost bieden wanneer je partner het moeilijk heeft en erg naar huis verlangt.

Wanneer het cadeau bestemt is voor een collega, is de keuze uit de verschillende foto's waarschijnlijk een stuk beperkter. In dit geval is het een leuk idee om een foto van het gehele team op canvas te geven. Het kan ook erg leuk zijn om foto's te maken van alle collega's en deze op een fotomok te drukken. Een mok wordt iedere dag gebruikt, dus jullie worden absoluut niet vergeten!

Fotocadeaus laten maken

Een fotocadeau laten maken is erg gemakkelijk. Met online software heb je binnen een paar minuten jouw perfecte afscheidscadeau gecreëerd. Jij kunt met een goed gevoel afscheid nemen en de ontvanger van het cadeau kan, blij verrast en met het gevoel dat hij of zij gewaardeerd wordt, met een blijvende herinnering vertrekken.