Cadeau voor een vriendin bestel je bij Pixum

Het blijft elke keer weer lastig als je wat aan je vriendin moet geven. Ze heeft een cadeau verdiend, en je wilt graag een origineel en persoonlijk cadeau geven dat goed in de smaak zal vallen. Zonder het risico te lopen dat je iets geeft dat ze al heeft.Cadeau ontwerpenSpeciaal cadeau vriendin

Waarom geef je niet een cadeau dat elke keer als je vriendin het ziet, een glimlach op haar gezicht tovert? Een persoonlijker cadeau op basis van een favoriete foto is er niet. Misschien heeft ze je zelf wel eens een foto gegeven, of kun je iemand overhalen om een leuke foto voor je te achterhalen? Denk hierbij aan foto's van kinderen of huisdieren, een foto van een mooie zonsondergang tijdens de vakantie of zelfs een foto van de mooie bloemen in de tuin? De mogelijkheden zijn eindeloos! En waarom zou je zo'n cadeau alleen geven op een verjaardag? Het leent zich ook uitstekend voor andere gelegenheden waarbij je je vriendin wil verrassen. Een mok voor op het werk met een foto van de gezinsleden die thuis op haar wachten, of een kristallen hart met een trouwfoto ter ere van een jubileum.

Zo blijven die mooie herinneringen niet weggestopt op de harde schijf staan, maar krijgen ze de volle aandacht. Met jouw cadeau kan je vriendin trots met een foto van haar lieve baby op haar linnen tas boodschappen doen. Gegarandeerd dat ze hier veel opmerkingen over zal krijgen!

Fototoestel

Neem dus voortaan naar elke activiteit die je samen met je vriendin onderneemt je fototoestel mee, misschien maak je zo wel de ideale foto. Je kunt ook een ander familielid op de hoogte stellen van je plannen, zodat je een extra paar ogen hebt om de perfecte foto voor een cadeau voor je vriendin te spotten. Zo hoef je de volgende keer alleen maar te bedenken welke van de mogelijkheden het best bij je vriendin past, de bestelling te plaatsen en vervolgens het cadeau belandt kant-en-klaar bij je in de brievenbus! Er zijn diverse manieren van uploaden mogelijk, waardoor het uploaden van de gewenste foto's ook voor mensen die niet erg thuis zijn in technische zaken goed te doen is.

Geef je mooie foto's de aandacht die ze verdienen, en ontwerp je eigen cadeau.

Onze klanten over de fotocadeaus

Een cadeau voor je vriendin is niet zo makkelijk gevonden. Bij Pixum vond ik wat ik zocht.
Timo, Harlingen

Topkwaliteitsproducten! Een fraai assortiment, voor elk wat wils.
Sylvia, Zwolle

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »