Pixum felicitatie kaarten

Pixum felicitatie kaarten:
als het een beetje meer mag zijn!

Felicitaties zijn er in alle soorten en maten en passen bij diverse gelegenheden. Felicitatie kaarten zijn een leuke manier om iemand proficiat te wensen met zijn verjaardag, jubileum, diploma, nieuwe baan , huwelijk of nieuwe huis. Het is echter vaak niet makkelijk om een originele en persoonlijke felicitatie te bedenken voor elke gelegenheid.

Met de kaarten van Pixum wordt een originele felicitatie kinderspel. Je hebt namelijk niet alleen de mogelijkheid om je eigen unieke foto mee te sturen met je felicitatie maar ook om met onze hulp van je kaart een waar kunstwerk te creeren. Dit is mogelijk dankzij onze diverse designs op maat.

Bij een mijlpaal hoort vaak ook een persoonlijk cadeau. Ben je van plan om het feestvarken met een activiteit zoals een leuk dineetje, een gezellige bioscoopavond of een middagje shoppen te verassen? Maak van je Pixum felicitatie kaart een originele uitnodiging op maat. Zo worden je fotokaarten een felicitatie, een origineel cadeau en een tastbare herinnering in een! Het kan allemaal met Pixum!

Over originele cadeaus gesproken: heb je al de andere originele fotoproducten van Pixum ontdekt? Pixum heeft prachtige fotogeschenken in uiteenlopende prijsklassen. Laat je nu inspireren op onze website en bekijk onze aantrekkelijke kortingen.

Onze felicitatie kaarten en -cadeaus zijn makkelijk te ontwerpen en bestellen; het kost je weinig tijd en moeite. Het resultaat is adembenemend scherp en ook de kwaliteit van onze producten is hoog.
Op deze manier wordt elk kaartje een prachtige herinnering.

Bestel vandaag nog je felicitatie kaart op onze website en maak kennis met onze andere verassende producten!

Pixum drukt alle kaarten op hoogkwalitatief premium papier!

Kaarten vanaf € 7,49
 
Fotokaarten bestellen » Fotokaarten bestellen»