Jouw kortingscode luidt*:

6CF883FAEF9AC5F

Foto op kussen maken

Maak een fraaie foto op kussen bij Pixum. Compleet van beide kanten bedrukbaar. Dat gaat heel eenvoudig online.

Kussen ontwerpen

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

Foto op kussen

Je eigen kussensloop met een zelfgemaakte foto erop ontwerpen? Een unieke sloop zorgt ervoor dat je elke avond in slaap valt met je hoofd op je favoriete foto. Een fotokussen is ook een heel geschikt cadeau. Waar moet je op letten als je een kussen of kussensloop gaat ontwerpen?Foto op kussen makenNu de meeste mensen hun foto's digitaal bewaren, worden er minder foto's afgedrukt. Daardoor worden er misschien weinig fotoboeken gevuld, maar is het ontwerpen van een uniek cadeau wel heel gemakkelijk geworden. Je kunt jouw mooiste foto's nu niet alleen gebruiken voor een canvasdoek, beker, tas of T-shirt, maar ook op een kussen. Door foto's op gebruiksvoorwerpen af te drukken (en niet in albums te plakken) kun je steeds genieten van je lievelingsfoto's. Een foto op een kussen zorgt ervoor dat de slaapkamer een heel persoonlijke uitstraling krijgt. Natuurlijk kun je een fotokussen ook gebruiken om de bank in de woonkamer mee op te vrolijken!

Hoe druk je een foto op een kussen af?

Bij Pixum is het heel gemakkelijk om een foto op een kussen af te drukken. Om het mooiste resultaat te krijgen is het verstandig om rekening te houden met de volgende aandachtspunten:

  • Zorg ervoor dat het belangrijkste deel van de foto niet te dicht bij de rand staat;
  • Houd rekening met de aanbevolen afmetingen;
  • Verklein de afbeelding niet;
  • Een staande foto geeft een ander resultaat dan een liggende foto.
Welke foto je kiest, is natuurlijk helemaal aan jou.

Een fotokussen als cadeau

Een kussen met een foto kan heel geschikt zijn om je mooiste herinneringen dicht bij je te houden, maar kan ook heel geschikt zijn als cadeau. Met een fotokussen voelt iemand die naar het buitenland gaat zich vast gesteund. Een kussen met een foto van een kleinkind, huisdier, vader, moeder of ander familielid kan ook heel troostend werken. Een zacht kussen in het bed of op de bank van iemand die zich alleen voelt helpt vast al een stuk. Ook het ophalen van vakantie- of jeugdherinneringen wordt door veel mensen als prettig ervaren. Je fotokussen in huis? Geniet van de foto die je op de sloop gedrukt hebt! Wil je je kussen wassen? Denk er dan aan dat je dat het best op de hand kunt doen. Je sloop strijken doe je door hem binnenstebuiten te keren.