Foto op t-shirt maken

Maak een prachtige foto op t-shirt van je lievelingsfoto's. Dit doe je heel eenvoudig bij Pixum fotoservice.

T-shirt maken

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

Foto op t-shirt maken bij Pixum

Soms maak je een foto waarbij je gewoon verbaasd bent over het resultaat. Of die zo leuk is dat hij het verdient om een aparte plek te krijgen. Dat kan een foto zijn die op vakantie is gemaakt of van een van de kinderen. Of gewoon, een foto.Foto op t-shirt makenDie hele speciale - of bijzondere foto's zijn over het algemeen zeldzaam. Het is dan ook makkelijk om ze te laten vergroten en op te hangen of om ze in te lijsten en neer te zetten. Doordat het een enkele keer gebeurt, blijft dat bijzondere er ook aan zitten. Wanneer er 20 ingelijste foto's op het dressoir staan, is dat bijzondere er niet meer. Er zijn ook momenten die bijzonder zijn. Bijvoorbeeld de baby die de eerste keer voluit kraaiend in het bedje ligt. Of de eerste foto van moeder en kind. Foto's die een heel leven lang waardevol blijven. Af en toe lukt het een moment vast te leggen dat er iets mis gaat. Geen horrormoment, maar iets dat blijvend zorgt voor een lach. Al die foto's verdienen het om er iets mee te doen.

Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden om iets aparts te doen met een bijzondere foto. Het is slechts een kwestie van kiezen. Neem de foto op een t-shirt. Stel je hebt een werkelijke unieke foto geschoten, waarom zou die niet op een t-shirt gedrukt kunnen worden? Dan heb je wel een werkelijk uniek t-shirt waar niet iedereen mee loopt. Wat dat unieke moment is, is natuurlijk voor ieder anders. Waar het om gaat is het besluit of die foto de moeite waard is om ze te gebruiken.

Neem bijvoorbeeld een prachtige foto van een van de kinderen. Een moment waar hij of zij op zijn best is. Is dat geen t-shirt waard? De vraag is voor wie. Voor het kind zelf? Voor mama of papa? Of misschien zelfs voor oma of opa? Voor de kosten hoeft niemand het te laten. Maar om werkelijk iets unieks te hebben, loont het de beslissing te nemen en het gewoon te doen. Het kan natuurlijk gebeuren dat een t-shirt met een prachtige foto van de jongste kan leiden tot een t-shirt voor ieder kind. Zo zijn alle kids trots. Mogelijk zelfs zo trots dat ze elkaars t-shirt gaan dragen. Of een zelf gemaakt foto voor hun eigen t-shirt willen. Je weet maar nooit.