Je kortingscode luidt*:

34689897878886A

¤ 10 voordeel op je eerste fotoboek

Houd unieke herinneringen voor altijd vast. Laat je foto's stralen in een prachtig Pixum Fotoboek.

Naar het fotoboekoverzicht »

Pixum Fotowereld Software download nu starten

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card

Pixum Fotoboek klein (vierkant)

Het kleine Pixum Fotoboek op premium papier. Praktisch om overal mee naartoe te nemen.

vanaf ¤ 7,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek klein

Pixum Fotoboek groot (staand)

Het Pixum Fotoboek A4 staand. Keuze uit vele covers en papiersoorten.

vanaf ¤ 15,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek groot

Pixum Fotoboek XXL (liggend)

het Pixum Fotoboek XXL liggend. T/m 154 pagina's ruimte voor al jouw lievelingsfoto's.

vanaf ¤ 59,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek XXL

Gratis online fotoalbums

Gratis online fotoalbum met 1 GB gratis opslagruimte. Foto's uploaden en deel ze met vrienden.

Gratis

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar jouw online fotoalbum

Fotoboek aanbieding: Probeer het Pixum Fotoboek uit met 10 korting!

Je komt op internet steeds vaker de mogelijkheid tegen om online een fotoboek te laten maken. Dit is een logisch gevolg van het feit dat mensen veel meer foto's op hun computer hebben staan dan dat ze ontwikkeld hebben. Van de digitale camera's en mobiele telefoons kan men foto's eenvoudig uploaden naar de computer. Maak een fotoboek met deze fotoboek aanbieding van Pixum.Fotoboek makenHet zou zonde zijn om deze foto's alleen op uw computer te verzamelen en er vervolgens niks meer mee te doen. Dat is een van de vele redenen waarom het leuk is om er een fotoboek van te laten maken. Online gaat dit heel gemakkelijk en bent u ook vrij snel klaar. Zo kunt u al uw foto's bij elkaar in een album plaatsen en doorbladeren wanneer u wilt. Foto's zijn herinneringen aan zoveel verschillende momenten die u op deze manier niet verloren laat gaan.

Fotoboek met voordeel

Online een fotoboek maken is niet alleen makkelijk en snel, het is ook persoonlijk. Door verschillende keuzes die u kunt maken uit albums, ontwerp en kleur is het echt uw eigen creatie. Of u nu een groot of klein album wilt, u bepaalt alles zelf. U kunt kiezen welk formaat u wilt, welke papiersoort en kaft. Ook kunt u gebruik maken van sjablonen en zijn er diverse achtergronden en lay-outs waarmee u het fotoalbum helemaal in eigen stijl kan creëren. Profiteer dus van bovenstaande fotoboek aanbieding.

Wanneer u een album naar keuze heeft uitgekozen kunt u beginnen met het plaatsen van de foto's. Ook hierin heeft u alle vrijheid. U bepaalt namelijk zelf hoeveel foto's er in komen en waar u ze wilt hebben. U kiest vaak per pagina een lay-out, maar ook hierin kunt u nog schuiven met de foto's en het formaat van de foto's aanpassen. Foto's vergroten en verkleinen is hierdoor heel eenvoudig en maakt het geheel afwisselend en origineel.

Als het album helemaal af is en naar u zin dan kunt u het direct bestellen en thuis laten bezorgen. Zo heeft u binnen een paar dagen een schitterend fotoboek op de mat. Door online een fotoboek te maken heeft u een kwalitatief product, bent u snel klaar en heeft u toch een heel persoonlijk en uniek fotoboek. Online een fotoboek maken kan bij veel aanbieders, waaronder Pixum. Bij Pixum geldt er nu een leuke fotoboek aanbieding van 10 euro op een fotoboek.

Het Pixum Fotoboek is een prachtige manier om jouw foto's tastbaar te maken. Onze klanten zijn het hier mee eens. 3641 klanten hebben ons voordelige fotoboek beoordeeld met een 4,7 van maximaal 5 . Een Pixum Fotoboek heb je al vanaf ¤ 7,95.

* De kortingscode is geldig t/m 31-12-2018 en geldt voor ¤ 10 voordeel op de productwaarde van de fotoboeken. De korting is exclusief verzendkosten volgens de prijslijst. De kortingscode geldt alleen voor nieuwe klanten en is eenmaal geldig per huishouden, bestelling en adres. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk.