Je kortingscode luidt*:

34689897878886A

¤ 10 voordeel op je eerste fotoboek

Houd unieke herinneringen voor altijd vast. Laat je foto's stralen in een prachtig Pixum Fotoboek.

Naar het fotoboekoverzicht »

Pixum Fotowereld Software download nu starten

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card

Pixum Fotoboek klein (vierkant)

Het kleine Pixum Fotoboek op premium papier. Praktisch om overal mee naartoe te nemen.

vanaf ¤ 7,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek klein

Pixum Fotoboek groot (staand)

Het Pixum Fotoboek A4 staand. Keuze uit vele covers en papiersoorten.

vanaf ¤ 15,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek groot

Pixum Fotoboek XXL (liggend)

het Pixum Fotoboek XXL liggend. T/m 154 pagina's ruimte voor al jouw lievelingsfoto's.

vanaf ¤ 59,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek XXL

Gratis online fotoalbums

Gratis online fotoalbum met 1 GB gratis opslagruimte. Foto's uploaden en deel ze met vrienden.

Gratis

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar jouw online fotoalbum

Fotoboek maken vergelijk je hier bij Pixum

Vroeger werden foto's in een album geplakt, tegenwoordig is met digitale foto's een echt gedrukt én betaalbaar boek te maken. Dat kan helemaal online. Er zijn veel websites te vinden waar fotoboeken (met tekst) vormgegeven kunnen worden. Zo kan een passend en persoonlijk boek gemaakt worden als vakantieherinnering, voor een verjaardag, na een huwelijk, bij het afscheid van een collega, en meer. Maar wat is een goede website om een fotoboek te bestellen? Hier volgen een paar aspecten waar je op kunt letten.Fotoboek makenBetrouwbaarheid website

Belangrijk is of de website erkend is als online winkel. Het is goed als aangegeven staat of de software betrouwbaar is, makkelijk en snel werkt en er een helpdesk voorhanden is (via goede FAQ's, mail of telefonisch). Het album moet ook tussentijds op te slaan zijn. Wordt aan deze voorwaarden voldaan, dan kun je het boek in ieder geval ontspannen gaan samenstellen.

Kwaliteit

Op de site van de aanbieder is te zien welke keuzes er zijn wat betreft de kwaliteit van de fotoboeken. Dat kan gaan over de omslag (hardcover, softcover), de bindwijze (o.a. losse bladen, gebonden, ringband), kwaliteit van het papier (o.a. glanzend, mat, dik, dun). Een voldoende ruime keuze is belangrijk zodat je het album helemaal naar je zin kunt samenstellen. Als een bekende al eerder een fotoboek maakte, informeer dan of de geleverde kwaliteit overeenkomt met de beloftes op de website of kijk op Google hoe de kwaliteit van de geleverde fotoboeken beoordeeld wordt door anderen.

Service

Bij online bestellingen is het belangrijk dat er een goede online service geleverd wordt. De levertijd van een standaard fotoboek kan via een goede site al binnen een week. Bij drukfouten (geen vormgeeffouten) dient de leverancier het boek eenvoudig om te ruilen voor een nieuw boek zonder extra kosten.

Prijs

Een fotoboek hoeft niet duur te zijn. Er zijn fotoboeken vanaf een paar euro. Ook de goede en betrouwbare websites leveren eenvoudigere fotoboeken tegen lage prijzen. Het boek wordt uiteraard duurder als er meer pagina's gedrukt worden of een luxere uitgave besteld wordt.

Bestel een fotoboek bij een betrouwbare webshop met eenvoudige software. Dit geeft zekerheid over geleverde kwaliteit, over service en gebruiksgemak. De prijs is vervolgens zelf in de hand te houden door te kiezen voor een eenvoudige, luxe, dikke of dunne uitgave.

Wil je een fotoboek maken? Kijk dan eens naar het Pixum Fotoboek. Het is een prachtige manier om jouw foto's tastbaar te maken. Onze klanten zijn het hier mee eens. Op consumentenportaal Trustpilot hebben 1797 klanten ons beoordeeld met een 8,2 van maximaal 10 . Een Pixum Fotoboek heb je al vanaf ¤ 7,95.

* De kortingscode is geldig t/m 31-12-2018 en geldt voor ¤ 10 voordeel op de productwaarde van de fotoboeken. De korting is exclusief verzendkosten volgens de prijslijst. De kortingscode geldt alleen voor nieuwe klanten en is eenmaal geldig per huishouden, bestelling en adres. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk.