Jouw kortingscode*:

34689897878886A

Fotoboek A4 maken

Maak een fotoboek op A4-formaat van je eigen foto's. Profiteer nu van 10 euro voordeel.

Fotoboek maken

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card

Fotoboek A4 maken bij Pixum

Fotoboek a4: voor iedereen die van foto's en herinneringen houdt! Een fotoboek bijhouden, een album beplakken en de foto's stuk voor stuk printen, afdrukken en/of uitknippen... het kost de nodige tijd en energie. Veel mensen hebben daar geen zin of ruimte voor en daarmee lopen de prachtige kiekjes het risico te verdwijnen in een schoenendoos, achterin de kast of onder het bed. Maar... het kan ook anders. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotoboek a4? Die maak je gemakkelijk, snel en simpel en is toch uniek en van ongekende waarde. Ontdek het fotoboek a4 en haal eindeloos herinneringen op.Fotoboek makenOp de bank, samen met de kleinkinderen of tijdens een verjaardag, op visite of een familie-uitje: het doorbladeren en eindeloos bespreken van foto's, genomen over de jaren en generaties heen. Het ophalen van herinneringen, het terugvinden van verloren momenten en het nagenieten van de mooiste plaatjes uit de afgelopen tijd en de beste jaren. Een fotoboek is zo waardevol, dat het bijna niet in woorden te omschrijven valt. Ze zeggen niet voor niets: een foto zegt meer dan duizend woorden! En daar is niets teveel mee gezegd. En hoe maak je gemakkelijker een groot, uniek fotoboek a4 dan online middels Pixum? Een fotoboek a4 is gemakkelijk samen te stellen, zelf in te delen en het uploaden van foto's is binnen enkele tellen gedaan. Creëer jouw unieke fotoboek a4 en laat deze binnen enkele dagen drukken. Een fotoboek a4 kan gaan over het leven van jouw kind, de mooiste momenten van jullie trouwerij of een bundeling van de leukste uitjes. Alle foto's kunnen bijeen verzameld worden, tot één prachtig fotoboek a4. Maar natuurlijk is het ook mogelijk gebruik te maken van de kans om meerdere, onderwerp-gerelateerde fotoboeken te maken. Je kunt het zo bont niet bedenken, of het ontwerp en de mogelijkheid bestaat betreffende het creëren van een uniek en origineel fotoboek a4.

Wanneer je besluit tot het maken van een fotoboek a4, kun je deze precies indelen zoals jij dit wenst. Wil je een dik boek, of een dun boek? Beschik je over hoge kwaliteit foto's, waardoor deze gemakkelijk groot af te drukken zijn - én hun kwaliteit behouden - maar heb je niet zoveel foto's dat je een boek denkt te kunnen vullen? Kies dan bijvoorbeeld voor een ietwat dunner fotoboek a4. Heb je heel veel kleinere foto's met een lagere resolutie? Ga voor een dikker, vol boek en plaats meerdere foto's op de bladzijden. Let op: een hoge kwaliteit en resolutie van de foto's is aan te raden. Wanneer de foto's een lage resolutie hebben, loop je de kans op onscherpe afdrukken en 'pixelige' foto's.

Een fotoboek a4 samenstellen bij Pixum brengt voor ieder wat wils en beschikt over eindeloze mogelijkheden. Ontdek de voordelen van een uniek en persoonlijk fotoboek zelf en stel jouw fotoboek vandaag nog samen.

* De kortingscode is geldig t/m 28-02-2019 en geldt voor ¤ 10 voordeel op de productwaarde van de fotoboeken. De korting is exclusief verzendkosten volgens de prijslijst. De kortingscode geldt alleen voor nieuwe klanten en is eenmaal geldig per huishouden, bestelling en adres. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk.