Jouw kortingscode*:

34689897878886A

Goedkoop fotoboek bij Pixum

Maak een prachtig fotoboek van je eigen foto's. Profiteer nu van 10 euro voordeel.

Fotoboek maken

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card

Goedkoop fotoboek bij Pixum maken

Mooie herinneringen verzamelen wil iedereen. Het zijn momenten waarop u met plezier of verwondering terug kunt kijken. Mooie herinneringen zijn terug te vinden op foto's. Deze kunnen het beste vastgelegd worden in een fotoboek. Een fotoboek maken hoeft helemaal niet duur te zijn. Een goedkoop fotoboek kan gemakkelijk online gemaakt worden. U heeft dan alle herinneringen in een mooi album verzameld. Een fotoboek dat u altijd weer kunt bekijken, wanneer u daar de behoefte toe voelt. Hier volgen een aantal tips die u daarbij kunnen uitstekend kunnen helpen.Fotoboek makenU kunt een goedkoop fotoboek maken, omdat een duur fotoboek zeker niet nodig is. Het is een ultieme manier om van al uw mooie foto's te kunnen genieten. Belangrijke momenten waarin bijvoorbeeld familie en vrienden bij aanwezig waren, kunt u op deze manier verzamelen en vastleggen. Tastbare herinneringen zijn voor iedereen belangrijk en kunnen daarom het beste vastgelegd worden. Zeker tijdens het maken van een fotoalbum zult u ervaren hoe bijzonder het is om zoveel foto's van uw geliefden in uw bezit te hebben.

Er zijn altijd een aantal zaken waar u rekening mee moet houden, wanneer u een goedkoop fotoboek online gaat maken. Het is belangrijk dat de software die u gebruikt gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken is. Er is niets zo vervelend als fotosoftware waar u niets van begrijpt. Wanneer u software download, kijk dan ook direct of het mogelijk is om foto's bijvoorbeeld uit te lijnen en met schaduwen en achtergronden te kunnen werken. De beste software om een fotoalbum te maken, haalt de foto's uit de bestanden van uw computer op. U kunt ze dan zelf ordenen tot een mooi geheel. Lees ook altijd de recensies van andere gebruikers. U weet dan snel genoeg of het fotoalbum aan uw verwachtingen zal voldoen.

Er is niets zo fijn als wanneer u blij kunt zijn met mooie foto's. Het is gemakkelijk en snel te maken. Foto's worden gedrukt op papier van een goede kwaliteit. Daarmee komen uw foto's nog beter tot zijn recht. Kies voor een mooi en goedkoop fotoboek waarbij u een eigen thema kunt kiezen. U kunt de foto's dan rond het thema samenstellen. Vakanties en kostbare momenten met uw familie en vrienden worden zo extra bijzonder. En daar zult u een leven lang plezier van hebben.

* De kortingscode is geldig t/m 31-12-2018 en geldt voor ¤ 10 voordeel op de productwaarde van de fotoboeken. De korting is exclusief verzendkosten volgens de prijslijst. De kortingscode geldt alleen voor nieuwe klanten en is eenmaal geldig per huishouden, bestelling en adres. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk.