Maak een fotoboek met een lied in de achtergrond

Fotoboek met liedjes! Muziek brengt herinneringen naar boven. Soms komt er als je ergens aan denkt een liedje in je op. Zo is het ook met foto's. Een lied kan de sfeer verhogen, dus laat je inspireren om liedjes bij je foto's te plaatsen.Pixum Fotoboek makenEen andere wereld

Je waant jezelf weer helemaal in Griekenland of Spanje terwijl je naar de foto's van je vakantie kijkt. Je ziet jezelf zitten aan het mooie strand terwijl de muziek speelt! Je luistert naar het lied dat je zo vaak hoorde in het land waar je op vakantie bent geweest. De zomerhit waardoor je je vakantie weer helemaal opnieuw beleeft. Nog een wijntje erbij en klaar. Je bent weer helemaal bijgetankt.

Zoek de muziek die je hebt gehoord tijdens je vakantie op op internet, download het en brand het op een cd. Voeg aan de pagina's van het fotoboek een notitie toe over welk nummer op de cd tijdens deze pagina?s moet worden afgespeeld. Kijk hoe lang het lied duurt en schat in hoeveel pagina's je om zult slaan tijdens het lied. Of maak een fade-out in het lied waardoor het minder lang duurt voordat het volgende lied begint. Hiervoor is gratis software te vinden op internet. Maak voorin je album een hoesje waarin je de cd bewaart zodat je het fotoalbum en de bijbehorende muziek altijd bij elkaar houdt.

Albumstijl kiezen

Kies een albumstijl uit op www.pixum.nl/fotoboek/ontwerpen. Het stappenplan begeleidt je bij het ontwerpen. Als je de foto's plaatst zul je merken dat er meteen al inspiratie voor een lied bij je opkomt. Noteer het lied meteen, zodat je het niet kwijtraakt.

Maar neem niet te veel liedjes op, anders wordt het te druk. Je wilt toch relaxed door je fotoalbum bladeren! Kies de liedjes uit die je het meest aanspreken en in vervoering brengen. Alle liedjes die bijdragen om de vakantiesfeer weer te beleven zijn geschikt.

Doorbladeren

Als je het mooie fotoboek af hebt en thuis hebt ontvangen, ga er dan lekker voor zitten. Alleen, met je partner, een vriend of vriendin of met het gezin en neem de tijd om het door te bladeren. Zet wat lekkere hapjes klaar, schenk een wijntje in en maak er een happening van. Start de muziek en je zult zien dat je de vakantie nog één keer helemaal opnieuw beleeft. Veel plezier!

Onze klanten over het Pixum Fotoboek

Een Pixum Fotoboek is er altijd een om in te lijsten. Een aanrader, welk formaat je ook kiest.
Hans, Groningen

Het fotoboek zag er niet uit, zoals we dat voorgesteld hadden. Een telefoontje naar Pixum en stuurden meteen een nieuwe. Nu wel goed uiteraard!
Willem, Eibergen

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »