Het Pixum Fotoboek

Edel, creatief en indrukwekkend.

Thema-ideeën voor het Pixum Fotoboek

Laat je door onze thema-ideeën inspireren en ontwerp je Pixum Fotoboek. Heel persoonlijk met je eigen vakantiefoto's of gedichten of als presentatieboek voor je beroep of bedrijf. Verras je vrienden met een eigen gemaakte cocktailboek of hou je favoriete momenten vast zoals de zilveren bruiloft of een bijzondere dag in een Pixum Fotoboek.

Het Pixum Fotoboek als...

Fotoportfolio

Is fotograferen je beroep of een hobby? Maak dan je fotoboek van fotopapier met foto's over twee pagina's. Zo komen je foto's het beste naar voren.

Familiegeschiedenis

Maak een fotoboek van de familiegeschiedenis. Scan oude foto's in en maak daarvan een prachtig fotoboek. Zo laat je je kinderen zien, hoe hun voorouders hebben geleefd.

Cadeaubon

Was zal ik cadeaugeven? Maak van een fotoboek een tegoedbonboek met exclusieve kortingscodes en foto's. Een persoonlijk, met liefde gemaakt cadeau.

Reisdagboek

Een eenmalige herinnering. Tip: Voeg kaart van het vakantieland toe. Zo weten vrienden en familie in een oogopslag waar je op vakantie was.

Gedichtenboek

Vele mensen houden van gedichten en kleine spreuken. Doe hen een plezier en verzamel meesterwerken of eigen werk in een Pixum Fotoboek.

Barbecueboek

Houd je van barbecuen? Verzamel dan de lekkerste barbecuerecepten in een Pixum Fotoboek. Maak mooie foto's van je creaties en ontwerp daarvan de pagina's.

Handwerkboek

Naaien, borduren en haken is een passie van je? Schrijf dan je eigen handleidingen en voeg foto's toe. Uitermate geschikt voor vrienden, die jouw hobby delen.

Cocktailboek

Jij bent een meester in het maken van cocktails? Maak van je drinks een echt Pixum Fotoboek. Fotografeer jouw eigen creaties en maak daarmee je eigen cocktailboek.

Dierenboek

Je kinderen willen alles weten over dieren en planten? Maak dan een dieren- en plantenboek met zelfgemaakte foto's uit het bos of de dierentuin.

Liedjesboek

Een fotoboek met liedjes is een leuk cadeau voor kinderen. Zoek teksten van bekende liedjes uit, schrijf ze in een fotoboek en voeg nog enkele passende foto's toe.

Alfabetboek

"Hoe gaat ook alweer het alfabet?" Zo leren kinderen het ABC met een letterboek met passende foto's. Fotografeer bijvoorbeeld een papegaai voor de letter "P".

Zilveren bruiloft

25 jaar, die je graag viert. Maak een fotoboek met de mooiste foto's van het feest en kies onze luxe leren cover. Zo geef je jullie tijd samen een mooi plekje.

Boek van 1 dag

Eigenlijk hoort elke dag in een fotoboek. Hou de bijzondere dagen vast. Bijvoorbeeld een bezoek aan het park, het concert van je lievelingsband of het huwelijksaanzoek?

Menukaart

Ben je de eigenaar van een restaurant ben je nog op zoek naar een stijlvolle menukaart? Fotografeer jouw gerechten en maak daarvan een persoonlijke menukaart.

Beurspresentatie

Ben je een designer? Dan hecht je veel waarde aan de perfecte presentatie van je kleren. Stel je meesterwerken voor in een exclusief Pixum Fotoboek op echt fotopapier.

Kapselboek

Ben je een kapper? Dan heb je een kapselboek nodig voor je klanten, die zich willen laten inspireren. Een kapselboek maak je heel eenvoudig met onze fotoboeksoftware.

Make-upboek

Ben jij een visagist? Ontwerp je eigen portfolio. Fotografeer jouw modellen die je zelf hebt opgemaakt in een prachtig Pixum Fotoboek. Zo kun je klanten laten zien wat je kan.

Portfolioboek

Ben je timmerman, designer of ambachtelijke bakker? Ontwerp dan een portfolio van je werk met foto's. Maak een fotoboek en laat het zien aan je (toekomstige) klanten.

Bedrijfspresentatie

De eerste indruk telt! Maak foto's in hoge resolutie van de branche van jouw bedrijf en voeg informatie van je firma toe. Zo maak je een professionele indruk.

Vakantieherinnering

Je hebt meer vakantiefoto's dan je je familie en vrienden wil aandoen? Presenteer je allermooiste foto's in een vakantiefotoboek. Leuk om te laten zien.