Pixum Fotoboek: zo eenvoudig is het

  • Gratis software
    downloaden
  • Simpel en snel jouw Pixum Fotoboek ontwerpen
  • Bestellen en Pixum Fotoboek laten toesturen

  • Download de software voor het land waar je de levering wilt ontvangenen ontwerp in enkele eenvoudige stappen jouw Pixum Fotoboek - zeer professioneel en gemakkelijk van huis uit!
  • Met de Pixum Fotoboek software en de geïntegreerde Pixum Fotoboek assistent ontwerp je in enkele eenvoudige stappen simpel en snel jouw persoonlijk Pixum Fotoboek.
  • Heb je je Pixum Fotoboek af en besteld? Dan is het al binnen een paar dagen bij je thuis!

Pixum Fotoboek FAQ

Wat betekent "Stijl" in het Pixum Fotoboek?

Wat is een stijl?

Een stijl is een serie van lay-outs en achtergrondelementen. Een gelijke stijl die op alle pagina's van het fotoboek te vinden is, geeft jouw fotoboek een professionele look. De mogelijkheid stijlen te kiezen bestaat sinds de 4.6 versie van de Pixum Fotoboek software.

Stijlen in de Pixum Fotoboek assistent

Je kunt stijlen in de assistent uitkiezen. Deze opent zich automatisch als je begint met het ontwerpen van een nieuw fotoboek. Je kunt kiezen uit bepaalde stijlen uit verschillende categorieën of je kunt je eigen stijl ontwerpen en opslaan. In de software kun je ook nog meer stijlen downloaden.

Meer informatie vind je onder Help & FAQ.

Hoe verzilver ik een Pixum Fotoboek kortingscode?

Verzilveren van kortingsbonnen in de Pixum Fotoboek software

Fotoboek kortingscodes kun je in de software invoeren. Doorloop het gehele bestelproces tot het besteloverzicht aan het eind van de bestelling. In het veld bovenaan kun je een kortingscode invullen. Het makkelijkste is om de kortingscode te kopiëren met CTRL+C en CTRL+V om het in het veld te plakken. Zo vermijd je typfouten.

Technische informatie

Je kunt altijd maar 1 kortingscode per bestelling gebruiken. Om technische redenen kunnen kortingscodes voor foto's/andere producten niet gebruikt worden voor het Pixum Fotoboek. Omgekeerd zijn fotoboek-kortingscodes vaak niet te gebruiken voor andere producten.

Eigenschappen van kortingscodes

We kunnen kortingscodes niet achteraf verrekenen. Als je problemen hebt bij het verzilveren van je kortingscode, wacht dan met de bestelling plaatsen en stuur ons een e-mail. Bedenk dat kortingscodes vaak voor een beperkt tijdstip geldig zijn en vaak gebonden zijn aan bepaalde producten. Sommige kortingscodes gelden enkel voor een bepaalde persoon.

Meer informatie vind je onder Help & FAQ.

Informatie en tips over het maken van een Pixum Fotoboek

Formaat vantevoren kiezen

Als je je fotoboek maakt in de software is het handig om vantevoren te bepalen, welk formaat fotoboek je wilt ontwerpen. Kijk hiervoor eerst op onze fraaie fotoboekpagina's op deze site, waar je beter alle formaten kunt bekijken. Zo kun je goed beslissen welke fotoboek je maken wil.

Offline ontwerp is mogelijk

Tijdens het ontwerpen heb je geen internetverbinding nodig. Je maakt het Pixum Fotoboek met de software geïnstalleerd op je computer. Een verbinding met het internet is alleen noodzakelijk als je gratis updates wilt gebruiken of je bestelling wilt opsturen.

Preview-functie

De Pixum Fotoboek editor is een zogenaamde "WYSIWIG editor" - wat je op je scherm ziet, wordt ook zo afgedrukt. Als je klikt op "Preview" in de software, dan zie je het gehele boek en kun je er gemakkelijk doorheen bladeren. Als de tekst hier niet als gewenst wordt weergegeven, kun je de tekst wijzigen, de schriftgrootte aanpassen of een ander lay-out kiezen die meer plaats voor tekst biedt.

Meer informatie vind je onder Help & FAQ.

Informatie en tips over de levering van een Pixum Fotoboek

Levering op afspraak

Wij kunnen geen bepaalde leverdatum garanderen. Over het algemeen ontvang je het fotoboek binnen 7 dagen na het plaatsen van de bestelling, soms zelfs sneller. We houden je op de hoogte over het productie- en verzendproces per e-mail.

Verzending

Wij versturen de Pixum Fotoboeken per post (DHL/TNT). Als je niet thuis bent om de levering in ontvangst te nemen en het past niet in de brievenbus, laat de postbode een briefje voor je achter.

Alternatief leveradres

Natuurlijk kun je tijdens de bestelling een alternatief leveradres in jouw land aangeven. Dit kan echter alleen bij betaling per credit card. Aangezien bij betaling op rekening (acceptgiro) de factuur altijd met de levering meegeleverd wordt, moet het fotoboek per se aan het factuuradres geleverd worden.

Leveringen naar het buitenland

Het leveradres en factuuradres moeten altijd in hetzelfde land zijn. Je moet dus de software gebruiken voor het land waar het fotoboek naartoe geleverd moet worden.

Meer informatie over de levering van het Pixum Fotoboek vind je onder Help & FAQ..

Informatie en tips over de bestelling van een Pixum Fotoboek

Bestelling online

Zodra je jouw Pixum Fotoboek af hebt, kun je het fotoboek bestand per online transfer bij Pixum bestellen. Hier vind je meer informatie over het bestelproces ».

Verzendkosten

De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van de bestelde hoeveelheid Pixum Fotoboeken. De staffelprijzen vind je in onze fotoboekprijslijst.

Nabestelling

Als je een fotoboek wilt nabestellen zonder verdere wijzigingen, kun je dit doen via de nabestelfunctie op onze website. Jouw fotoboekbestanden worden gedurende 12 weken lna een bestelling op onze servers opgeslagen.

Meer informatie over het Pixum Fotoboek vind je onder Help & FAQ.Veel meer tips en antwoorden op vragen over het Pixum Fotoboek vind je in het gedeelte "Help & FAQ".

Kies hier jouw Pixum Fotoboek: