Fotoboek maken met foto's van de kleinkinderen

Het grootste geluk in het leven zijn de kinderen en de kleinkinderen. Dit is algemeen aanvaard en staat nooit ter discussie. Dus, aandacht geven aan de kleinkinderen is logisch voor oma en opa.Pixum Fotoboek makenLater, als kinderen ouder zijn of als ze volwassen zijn, worden foto's boven water gehaald. Weet je nog toen? Toen dat en dat gebeurde? Wat hebben we toen zo een lol gehad. Vaak worden ook tekeningen van kleinkinderen bewaard. Het is een moment van nostalgie voor de grootouders, die onder het genot van een drankje, terugblikken op mooie momenten in hun leven. Kijkend naar die foto's van vroeger.

Kleinkinderen

Hoewel de huidige kinderen druk bezig zijn met sociale media, oma en opa sluiten zich daarbij aan om enigszins contact te houden en op de hoogte te blijven van waar ze mee bezig zijn, iets tastbaars hebben blijft altijd het leukst. Een foto- en/of verhalenboek over kleinkinderen is een prachtig cadeau voor de kinderen, en voor de oudere kleinkinderen. Een verhalenboek, waarin hun tekeningen zijn ingescand, hun versjes, foto's van geweldige momenten, foto's waarop de groei herkenbaar is, plus foto's van speciale, onvergetelijke momenten.

Een prachtig fotoboek

Maak een verhalenboek over kleinkinderen, of een prachtig fotoboek. Niet om weg te geven, maar om het zelf te houden, zo nu en dan open te slaan en te genieten van hun aanwezigheid. Maak een fotoboek over kleinkinderen, per eigen zoon en/of dochter, om cadeau te doen. Een fotoboek over hun kinderen, waarin die speciale tekeningen als foto?s te zien zijn samen met foto's van die bijzondere momenten. Maak ook een fotoboek voor de kleinkinderen zelf. Zodat ze later verrast zullen worden met foto's waarvan het bestaan ervan niet bekend was. Dit is een prachtig geschenk en een blijvende herinnering, die mee gaat in hun leven en soms bij toeval of bewust, wordt opengeslagen om stil te staan bij wat een belangrijk deel van hun leven is geweest.

Tastbaar

Een fotoboek zal ook in de toekomst waardevol blijven. Het is snel te pakken, overzichtelijk en blijft boeien. Kinderen en kleinkinderen, en uiteraard uzelf een fotoboek met foto's en afbeeldingen van tekeningen cadeau doen, zal herinneringen en waardering oproepen. Zeker als niet vergeten wordt dat herinneringen zijn kostbaar en soms snel vervlogen. Maak ze tastbaar door een prachtig fotoboek te maken. Leg ze vast voor altijd. Geniet van de reacties bij het inzien!

Onze klanten over het Pixum Fotoboek

Onze grootvader had voor ons een prachtig fotoboek bij Pixum. Helemaal zelf gedaan!
Theo en Iris, Tubbergen

Het fotoboek dat we maakten voor onze kleinkinderen kwam goed aan. Van Pixum natuurlijk!
Freek, Zaandam

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »