Broodtrommel met foto maken bij Pixum

Maak een prachtige broodtrommel met foto van je lievelingsfoto. Dit doe je heel eenvoudig bij Pixum fotoservice.

Broodtrommel ontwerpen

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

Broodtrommel met foto maken bij Pixum

Lunchen wordt nog leuker met Pixum. Nooit meer dezelfde broodtrommel als je collega als je een persoonlijke lunchbox ontwerpt met eigen foto. Kies een foto van de afgelopen strandvakantie, zodat je die altijd bij je hebt - ook op het werk. Je collega's zullen jaloers zijn op de individuele lunchbox in de pauze. Steek ze dus de ogen uit met dit leuke Pixum-fotoproduct. Het is heel eenvoudig, je hoeft alleen een foto te uploaden en je kunt meteen bestellen!Broodtrommel met foto makenJe broodtrommel met foto wordt vervaardigd van een kunststof van hoge kwaliteit. Wat je ook als lunch neemt: broodjes met knakworst, kadetjes met kaas of fruit - het blijft de hele dag goed opgeborgen en vers. Ook ruikt je eten niet naar plastic, zoals je dat soms hebt bij lunchboxen die je in de winkel. Bij Pixum maken wij alleen producten van hoge kwaliteit. Wel even opletten: deze brooddoos kan helaas niet in de afwasmachine.

De foto wordt gedrukt in de meest briljante kleuren. Dus of het nu een foto is van een zonsondergang met dieporanje en rode kleuren of een close-up van je kleinkind - de afbeelding zal er stralend uitzien. De broodtrommel kan worden geleverd in drie verschillende kleuren: rood, blauw of geel. Speciale tip: kies een kleur die past bij de foto. Soms is het mooi om dezelfde kleur te kiezen als de foto, soms juist een tegenovergestelde kleur.

Dit cadeau is natuurlijk hartstikke leuk om aan je kind te geven als hij of zij voor het eerst naar school gaat. Of voor de eerste schooldag na de zomervakantie. Dat zal hij of zij hartstikke gaaf vinden! Hij of zij zal met plezier zijn boterhammen eten. Als je een stoere foto kiest voor op de broodtrommel, ben je er zeker van dat de lunchbox niet kwijtraakt. Bovendien zal je kind niet met een trommel van iemand anders thuiskomen.