Leuke en originele cadeautips mannen

U bent een man. U werkt hard en u verdient geld. U verdient dus iets extra's. Een leuke bonus misschien, al is het op de laatste vergadering toch wel gebleken dat dat er niet in zit. Maar de man wil liever iets persoonlijks en niet te emotioneel. Iets waarmee de gedachten van het aldoende werk afgeleid kunnen worden. Iets niet te opzichtig, maar iets waar de man ook echt wat aan heeft. Iets.. met een foto?Fotokado's makenStreel uw vrouw niet alleen 's nachts in bed, maar ook op de werkvloer. Speel met uw kinderen in de bar, zonder dat zij daar zelf aanwezig hoeven te zijn. Draag uw vrouw of kinderen altijd bij u in de broekzak. Staar thuis naar ze en denk aan de mooie momenten samen, ook wanneer ze er eventjes niet zijn. Neem uw kinderen of vrouw mee naar de sportevenementen, ook al houden zij daar helemaal niet van.

'Maar hoe kan dat dan?' Vraagt u zich vast af. 'Hoe kan ik ooit doen wat hier zojuist beschreef is?'

Met foto's natuurlijk! Digitaliseer uw gezin op koffiemokken, muismatten, kaartspellen, sleutelhangers, kleding en fatsoenlijke posters. Overal waar u gaat, uw gezin kan mee! U kunt uw gezin zelfs ?weggeven? aan familieleden, maar raak ze tevens niet kwijt in de bar. Met de wetenschap dat zij zo, op ieder moment van de dag, bij u kunnen zijn.

Cadeautips mannen

Bedenk het volgende: een digitale afdruk verjaart niet. U heeft altijd iets dat herinnert aan een eerdere periode in uw leven, waar de kinderen nog in uw armen lagen.

Ook voor de man op zichzelf is dit een gelegenheid om een vriend eens lekker te jennen met een 'charmante' foto op groot canvas, van de mooiste blunder op de laatste barbecue, of dat fantastische gezicht dat hij trok toen hij er wellicht eentje teveel had gedronken en op de grond lag te gieren van het lachen.

U heeft het vast wel meegekregen: de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Dus ga op zoek naar een leuke, charmante, hilarische foto en maak er een uniek en persoonlijk cadeau van wat men niet snel zal vergeten.

Onze klanten over de fotocadeaus van Pixum

Bij Pixum bestel ik altijd wel een leuke fotocadeau. En elke weer van topkwaliteit.
Martha, Delft

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »