Een origineel en persoonlijk fotocadeau

Een mok met de lachende gezichten van de kinderen op het werk, een agenda vol vrienden tijdens een stage in het buitenland en een placemat met portret voor gasten van een diner. Een persoonlijke foto wekt een 'gewoon' voorwerp tot leven en is daarmee een origineel en persoonlijk cadeau. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elke smaak en gelegenheid zijn er cadeautips te vinden. Wie alle ingrediënten juist weet te combineren heeft een geschenk uit duizenden. Maar hoe doe je dat? Met deze drie eenvoudige stappen schiet je altijd een schot in de roos.Fotocadeaus maken


Verplaats je in de ontvanger

Je verrast iemand pas echt als het fotocadeau aansluit bij zijn hobby's of dagelijkse bezigheden. Wat doet de ontvanger het liefst en welke voorwerpen zullen echt in gebruik genomen worden? Bij iemand die niet van spelletjes houdt, zal een kaartspel achterin de kast verdwijnen. Maar misschien is die persoon wel gek op vissen en zal een broodtrommel met een foto van zijn grootste vangst hem op alle tripjes vergezellen.

Sta stil bij de gelegenheid

Wanneer je een fotocadeau afstemt op de gelegenheid, is het een blijvende herinnering. Vraag vrienden en familie bijvoorbeeld om ter gelegenheid van een jubileum een persoonlijke boodschap met foto op te sturen. Verzameld in een Pixum Fotoboek zijn ze een indrukwekkend document dat de jubilaris voor altijd zal koesteren. Een kind dat voor het eerst op kamers gaat, zal blij zijn met een wandklok waarop de hond of poes die moet achterblijven is geportretteerd. En de verrassing van een romantisch weekend wordt nóg groter als je geliefde met het maken van een fotopuzzel de plaats van bestemming moet ontrafelen.

Selecteer de foto met zorg

Ook al is een foto nog zo mooi: hij is niet altijd geschikt voor een fotocadeau. De vader die zijn eigen mok meeneemt naar het werk zal daarop liever een portret van zijn kinderen zien, dan van zichzelf. Maar een sporter die je een bidon geeft, wil daarop waarschijnlijk juist een foto van zijn grootste prestatie zien. Bedenk dat een close-up vaak beter over komt dan een foto waar iemand ver weg op een berg staat.

Als je deze drie ingrediënten goed op een rijtje hebt, is het maken van het fotocadeau uiteindelijk nog een fluitje van een cent. Gewoon online het juiste product selecteren en de foto toevoegen. Mocht je twijfelen over het product dat je wil laten bedrukken, laat je dan inspireren door de cadeautips. Het resultaat is een onbetaalbaar cadeau, zonder dat je er de deur voor uit hoeft!

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »