Pixum logo
020 22 55 122Klantenservice
Inloggen

Glitterbal met foto

  Glitterbal met foto met een foto van een koppel vrijstaand
  Deze afbeelding is een voorbeeld.

  Glitterbal met foto

  Uitvoering: Heart

  4.4 (7) Reviews

  Productbeschrijving

  Eén keer schudden en alles begint te glinsteren - vooral voor kinderen is de glitterbal een geweldige belevenis. Met jouw eigen foto wordt de zelfgemaakte glitterbal nog specialer.

  Zet je favoriete herinnering met familie of vrienden in de spotlight en maak er je eigen glitterbal van. Ook heel leuk om cadeau te doen.

  Materiaal: bal gemaakt van onbreekbaar plastic
  Vulling: gedestilleerd water en glinsterende rode polystyreen hartjes
  Afmeting: 9 × 8 cm
  Bedrukbaar oppervlak: 6,8 × 6,4 cm

  Tip: Je kunt je foto in de glitterbol nog persoonlijker maken met een bijpassende tekst of met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Als cadeau voor je partner kan je bijvoorbeeld ook jullie jubileum op de foto zetten.

  Het breukvaste plastic van de glitterbal houdt de inhoud veilig, zelfs als je de bal laat vallen of bij heel fanatiek schudden. Het gedestilleerde water zorgt ervoor dat de foto en de hartjes altijd kristalhelder zijn. De gepersonaliseerde glitterbal met foto is uiterst stabiel en veilig voor kinderen, omdat plastic is gebruikt in plaats van glas.

  Voor kinderverjaardagen of als romantisch cadeautje voor je wederhelft: met je eigen foto wordt de fotobal een echt uniek cadeau waar de ontvanger lang plezier van zal hebben.

  Klanten-reviews: Glitterbal met foto

  4.4 (7 reviews)
  5 Ster(ren)
  43 %
  4 Ster(ren)
  57 %
  3 Ster(ren)
  0 %
  2 Ster(ren)
  0 %
  1 Ster(ren)
  0 %
  Naar verificatie van klantenreviews
  Anja20.12.2022

  “Zeer mooi gemaakt”

  Verder lezen
  Anneleen21.03.2017

  “Ik ben content van de glitterbol. De foto's zijn mooi uitgesneden en zaten al in de bol (in tegenstelling tot de sneeuwbollen die ik enkele maanden geleden heb besteld en waarbij ik zelf de foto's nog moest uitsnijden en in de bol moest steken). Het zou leuk zijn als je langs beide kanten een andere foto zou kunnen steken, maar dat leek niet te kunnen.”

  Verder lezen
  Fam08.03.2017

  “Superleuk en snelle levering!”

  Verder lezen
  Irina13.07.2016

  “Een mooie cadeau voor vrienden”

  Verder lezen
  Da16.05.2016

  “Ziet er leuk uit.”

  Verder lezen