Fotokalender
20% korting
Pixum Fotokalender met 20% korting

Bijvoorbeeld: Wandkalender A4
slechts ¤ 11,99 i.p.v. ¤ 14,99

Naar het fotokalenderoverzicht »

Je kortingscode* luidt:

3576853545A28BE
Nu ontwerpen
Kalender A4 (staand)

Kalender A4 (staand) vanaf ¤ 14,99**

De populaire fotokalender A4 met individueel te ontwerpen voorkant. Keuze uit veel layouts en designs.

naar de Wandkalender
Fotokalender: Bureaukalender

Bureaukalender vanaf ¤ 14,99**

Je afspraken en je liefsten altijd in het oog. Talrijke layouts en designs verkrijgbaar.

naar de Bureaukalender
Fotokalender: Design-kalender A3 (staand)

Design-kalender A3 (staand) bij Pixum vanaf ¤ 25,99** ontwerpen

Vereeuwig je mooiste foto's in een creatieve fotokalender A3 met design.

naar de Design-kalender
Fotokalender:

Foto-jaarkalender 2015 bij Pixum bestellen**

Met de Pixum fotojaarplanner heb je het hele jaar in een oogopslag. In 10, 13 of 20 cm verkrijgbaar.

naar de Jaarkalender

Fotokalender van de familie

Niets is leuker dan uzelf of familieleden een origineel cadeau te geven waar dagelijks van genoten kan worden en dat bovendien ook nog eens praktisch nut heeft. Een fotokalender van je familie is bij Pixum eenvoudig online te maken.

Met behulp van de gebruiksvriendelijke software kunt u een unieke kalender vol waardevolle mensen creëren, die u kunt laten afdrukken op eersteklas materialen. U kunt hierbij kiezen uit diverse lay-outs. Bovendien blijven uw persoonlijke gegevens veilig en alleen voor uzelf inzichtelijk.Nu ontwerpen


Ongetwijfeld ziet u het belang van een kalender in. Voor uw dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse planning is een kalender vaak het belangrijkste hulpmiddel geweest. U kunt nu dit belangrijke praktische hulpmiddel een heel persoonlijk aanzien geven door een fotokalender van uw familie te maken waardoor het dagelijks gebruik van uw kalender een zeer persoonlijk tintje krijgt. Via de software kunt u uw dierbaarste foto's uploaden en een geweldig leuke kalender samenstellen met behulp van speciaal geselecteerde lay-out mogelijkheden waardoor u de data en eventuele teksten naar voorkeur kunt gebruiken. Er zijn diverse opties voor het maken van een fotokalender. Zo kunt u uit verschillende maten kiezen voor bijvoorbeeld een fraaie wandkalender of een leuke staande bureaukalender. De kalenders kunt u indelen zoals u dat zelf graag wilt, waardoor u ook een groot persoonlijk nut van de kalender kunt ervaren. Hierdoor is de fotokalender een waardevolle toevoeging op uw werk of in uw studeerkamer. Natuurlijk kunt u ook een vrolijke verjaardagskalender maken of kiezen voor het aangeven van verjaardagen in alle andere soorten kalenders. Bij de verjaardag van een familielid kunt u dan een foto van deze persoon plaatsen, wat het net even wat leuker maakt dan alleen de naam van een jarige op een standaardkalender.

Wanneer u de instructies goed leest, is het online maken van een fotokalender van uw familie eenvoudig en ook goed te doen voor mensen die minder frequent gebruik maken van internet. Wees wel secuur bij het samenstellen van het ontwerp van de dataweergave en de foto's. Door een kleine vergissing zou u per ongeluk een foto bij een verkeerde datum kunnen plaatsen en dat zou jammer zijn. Maar wanneer u rustig de tijd neemt, en uw zelfgemaakte fotokalender nog even goed nakijkt voor u deze instuurt om afgedrukt te worden, zult u zien dat het ontwerpen van een persoonlijke fotokalender een leuke en eenvoudige bezigheid is.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor de bovengenoemde korting op fotokalenders, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 30-04-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten