Fotokalender met een gedicht

Ervaar nu zelf hoe leuk het is om online uw eigen ontwerpen te maken voor een persoonlijke attentie of cadeau voor familieleden, vrienden en bekenden. Of gewoon als aardigheid voor uzelf. Het is tegenwoordig voor iedereen weggelegd om met behulp van eigen foto's, een extra tintje mee te geven aan allerlei cadeauartikelen waardoor een voorwerp net even iets speciaals meekrijgt. Zo kunt u bij Pixum onder andere uw eigen fotokalender met gedicht samenstellen, waardoor deze een unieke uitstraling krijgt die past bij degene waarvoor hij bedoeld is. Door alle stappen van de eenvoudige software te doorlopen, kunt u kiezen uit veel verschillende lay-outs die u kunt samenstellen zoals u wenst. U heeft de keuze uit verschillende modellen en formaten kalenders en u kunt een ruime keuze maken uit lettertypes, kleuren en lettergroottes. Wanneer u daarbij eigen foto?s upload en een gedicht plaatst bij de betreffende afbeelding, krijgt uw zelfontworpen fotokalender nog meer een persoonlijke uitstraling die bijzonder gewaardeerd zal worden door diegene voor wie de kalender bedoeld is.Nu ontwerpen


Bij een fotokalender in verschillende modellen kunt u bijvoorbeeld denken aan wandkalenders en staande bureaukalenders. Ook het formaat van de kalender kunt u zelf bepalen, evenals de indeling van de data en de toegevoegde foto's en gedichten. Als de fotokalender met gedicht niet voor uzelf bedoeld is, dan is het leuk om gedichten te zoeken die naar uw mening passen bij de persoon waar de kalender voor gemaakt wordt. Ook kunt u treffende gedichten gebruiken voor de tijd van het jaar of foto's en gedichten die passen bij de verschillende jaarlijkse feestdagen en verjaardagen. Zo kunt u een creatieve en unieke fotokalender ontwerpen waarbij de gedichten nog eens extra meewerken aan een stukje eigenheid van uw samengestelde kalender.

De speciale software maakt het voor internetgebruikers van alle niveaus mogelijk om naar hartenlust ontwerpen te maken voor een fotokalender met gedicht, en deze te laten bestellen en bezorgen op een adres naar keuze. Dit kan uw eigen adres zijn, maar ook het adres van iemand waar u de kalender aan cadeau wilt geven. Het zelf ontwerpen van een leuke, originele en inspirerende kalender was nog nooit zo eenvoudig. Let u er vooral wel goed op, dat de door u gebruikte fotobestanden niet te klein zijn, zodat de kwaliteit van de uiteindelijke kalender zo goed mogelijk is. De fotokalender met gedicht wordt afgedrukt op eerste klas speciaal papier.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »