Fotokalender
20% korting
Pixum Fotokalender met 20% korting

Bijvoorbeeld: Wandkalender A4
slechts ¤ 11,99 i.p.v. ¤ 14,99

Naar het fotokalenderoverzicht »

Je kortingscode* luidt:

3576853545A28BE
Nu ontwerpen
Kalender A4 (staand)

Kalender A4 (staand) vanaf ¤ 14,99**

De populaire fotokalender A4 met individueel te ontwerpen voorkant. Keuze uit veel layouts en designs.

naar de Wandkalender
Fotokalender: Bureaukalender

Bureaukalender vanaf ¤ 14,99**

Je afspraken en je liefsten altijd in het oog. Talrijke layouts en designs verkrijgbaar.

naar de Bureaukalender
Fotokalender: Design-kalender A3 (staand)

Design-kalender A3 (staand) bij Pixum vanaf ¤ 25,99** ontwerpen

Vereeuwig je mooiste foto's in een creatieve fotokalender A3 met design.

naar de Design-kalender
Fotokalender:

Foto-jaarkalender 2015 bij Pixum bestellen**

Met de Pixum fotojaarplanner heb je het hele jaar in een oogopslag. In 10, 13 of 20 cm verkrijgbaar.

naar de Jaarkalender

Fotokalender maken: Je vergeet geen afspraak meer

Met een fotokalender vergeet je nooit meer een afspraak. Want op deze fotokalenders zie je in één oogopslag niet alleen je favoriete foto's, maar ook een overzicht van al je afspraken. Zo worden zelfs minder leuke afspraken een lust voor het oog.

Waarom een fotokalender maken?

Je kijkt maar af en toe in een fotoalbum. In een fotokalender daarentegen, kijk je vrijwel elke dag. Je ziet dus elke dag één of meer van je favoriete kiekjes voorbijkomen, tezamen met je belangrijkste afspraken. Terwijl je naar een foto van je geliefde kijkt zie je ook direct dat je nog een cadeau moet kopen voor een vriend die bijna jarig is. Op een site als Pixum vind je fotokalenders in diverse lay-outs en designs en met veel ruimte voor afspraken. De startmaand en het calendarium kies je zelf, dus je zit niet vast aan een kalender voor een jaar dat al bijna afgelopen is.Nu ontwerpen


Tips en valkuilen

Uiteraard geven we je graag enkele praktische tips voor het maken van een fotokalender: - Gebruik geen foto's van lage kwaliteit. Je wilt natuurlijk een kalender die er leuk uitziet. Moet je de foto's nog maken? Fotografeer altijd met je rug naar het licht toe; - Mooie foto's gevonden bij oma op zolder? Oude foto's kun je zelf scannen of laten digitaliseren bij een fotospeciaalzaak. Je ontvangt dan digitale (.jpg) bestanden die je in je kalender kan gebruiken; - Sla de foto's netjes op in mappen op je computer en voorzie ze van logische namen. Dat scheelt veel zoekwerk bij het maken van je kalender.

Zó eenvoudig is het

Er bestaan diverse websites waar je fotokalenders kunt maken. Het verschil zit hem vooral in de designs, lay-outs en de software waarmee je de kalender kan samenstellen. Met name de software waarmee dat gebeurt is erg belangrijk. Sommige software maakt je computer traag of doet er lang over om te laden. Weer andere software is niet gebruiksvriendelijk en biedt weinig mogelijkheden om een kalender te personaliseren.

Een inzichtelijke website met veel mogelijkheden op het gebied van design en lay-out is Pixum. Daar heb je alles om je fotokalender helemaal naar wens in te richten. Bovendien zijn er volop handige instructievideo's om je op weg te helpen. Wij wensen je alvast veel plezier!

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor de bovengenoemde korting op fotokalenders, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 31-03-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten