Fotokalender
20% korting
Pixum Fotokalender met 20% korting

Bijvoorbeeld: Wandkalender A4
slechts ¤ 11,99 i.p.v. ¤ 14,99

Naar het fotokalenderoverzicht »

Je kortingscode* luidt:

3576853545A28BE
Nu ontwerpen
Kalender A4 (staand)

Kalender A4 (staand) vanaf ¤ 14,99**

De populaire fotokalender A4 met individueel te ontwerpen voorkant. Keuze uit veel layouts en designs.

naar de Wandkalender
Fotokalender: Bureaukalender

Bureaukalender vanaf ¤ 14,99**

Je afspraken en je liefsten altijd in het oog. Talrijke layouts en designs verkrijgbaar.

naar de Bureaukalender
Fotokalender: Design-kalender A3 (staand)

Design-kalender A3 (staand) bij Pixum vanaf ¤ 25,99** ontwerpen

Vereeuwig je mooiste foto's in een creatieve fotokalender A3 met design.

naar de Design-kalender
Fotokalender:

Foto-jaarkalender 2015 bij Pixum bestellen**

Met de Pixum fotojaarplanner heb je het hele jaar in een oogopslag. In 10, 13 of 20 cm verkrijgbaar.

naar de Jaarkalender

Fotokalender met huisdierfoto's

Een kalender is altijd handig in een huishouden. Iedereen schrijft er zijn of haar afspraken op en iedereen heeft een overzichtje van wat er die dag te gebeuren staat. Meestal hangt zo'n kalender op een prominente plek in huis. Dan is het des te leuker als er geen saaie dertien-in-een-dozijn foto van een molen of landschap boven de maand staat, maar een persoonlijke foto. Dit kan bijvoorbeeld een foto zijn van je huisdier of huisdieren. Een kalender ziet er meteen een stuk gezelliger uit met een foto van je kat, hond of konijn erbij. Ook een leuke én originele kadotip voor de feestdagen.

Bij het maken van een fotokalender heb je de keuze uit verschillende ontwerpen. Er zijn kalenders om op te hangen maar ook bureaukalenders om neer te zetten, planners en verjaardagskalenders. Voor welk ontwerp je kiest hangt af van hoe je de kalender gaat gebruiken. Houd daarnaast ook alvast rekening met welke foto's je voor de kalender denkt te gaan gebruiken; als je veel staande foto's hebt, is het niet praktisch om voor een liggend ontwerp te kiezen. Daarnaast heb je vaak de keuze uit verschillende soorten papier en afwerking (mat of glans). Vaak komen foto's op wat dikker papier met glans veel mooier uit.Nu ontwerpen


Na het kiezen van het ontwerp ga je je foto's in je kalender zetten. Je kunt natuurlijk gewoon willekeurig de leukste foto's van je hond kiezen, maar het is ook heel leuk om de fotokeuze af te stemmen op de kalender. Kies bijvoorbeeld bij januari voor een foto van je spelende hond in de sneeuw, bij december een foto van je kat slapend onder de kerstboom en bij juli een foto van de vogel die een verfrissend badje neemt. Dat geeft een heel leuk effect. Een andere mogelijkheid is om de kalender chronologisch in te delen, waarbij je bij de eerste maand een foto van je hond als puppy gebruikt en hem elke maand ietsje ouder laat worden op de foto's. Of je maakt een themakalender met bij elke maand een foto van een van de raarste capriolen van je kat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het maken van een fotokalender is leuk en van het eindproduct kan je een heel jaar lang, elke dag van genieten. Dat is dus dubbelop genieten van je huisdier! Maak ook eens als verrassing een fotokalender van de huisdieren van familie of vrienden - extra leuk om uit te pakken onder de kerstboom.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor de bovengenoemde korting op fotokalenders, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 31-03-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten