Fotokalender
20% korting
Pixum Fotokalender met 20% korting

Bijvoorbeeld: Wandkalender A4
slechts ¤ 11,99 i.p.v. ¤ 14,99

Naar het fotokalenderoverzicht »

Je kortingscode* luidt:

3576853545A28BE
Nu ontwerpen
Kalender A4 (staand)

Kalender A4 (staand) vanaf ¤ 14,99**

De populaire fotokalender A4 met individueel te ontwerpen voorkant. Keuze uit veel layouts en designs.

naar de Wandkalender
Fotokalender: Bureaukalender

Bureaukalender vanaf ¤ 14,99**

Je afspraken en je liefsten altijd in het oog. Talrijke layouts en designs verkrijgbaar.

naar de Bureaukalender
Fotokalender: Design-kalender A3 (staand)

Design-kalender A3 (staand) bij Pixum vanaf ¤ 25,99** ontwerpen

Vereeuwig je mooiste foto's in een creatieve fotokalender A3 met design.

naar de Design-kalender
Fotokalender:

Foto-jaarkalender 2015 bij Pixum bestellen**

Met de Pixum fotojaarplanner heb je het hele jaar in een oogopslag. In 10, 13 of 20 cm verkrijgbaar.

naar de Jaarkalender

Fotokalender als huwelijkscadeau

Een huwelijksvoltrekking en de daarbij behorende feestelijke activiteiten zijn heugelijke momenten. Meestal gebeurt het éénmaal dat je in het huwelijksbootje stapt, waarbij je die dag ook graag omgeven bent door familie en vrienden. Maar voor die familie en vrienden gaat er meestal nog een lastig karwei aan deze feestelijke dag vooraf, het uitzoeken van een passend cadeau voor het bruidspaar. Hierbij willen we je een tip geven voor een passend cadeau: een fotokalender.

Waarom een fotokalender

Een fotokalender is een cadeau dat je persoonlijk voor de bruid en bruidegom in elkaar gezet hebt, dit zullen zij ook kunnen zien door de foto's die je gebruikt hebt en zullen ze zeker ook kunnen waarderen. Net als het bruidspaar dat vooraf veel aandacht aan deze dag geschonken heeft ben jij ook vooraf bezig geweest met de bruiloft. Daarnaast kun je de persoonlijke band tussen het bruidspaar en tussen het bruidspaar en jou onder de aandacht brengen met foto's van gebeurtenissen die zij of jullie tezamen beleefd hebben. Zoals die gezamenlijke vakantie, het dagje weg of dat feestje waar jullie bij waren. Of wat te denken van het gebruik van foto's vanaf de eerste ontmoeting van het bruidspaar tot aan de bruiloft? Een uniek cadeau waarin heel veel emotie kan liggen door het gebruik van persoonlijke foto's. Oude gebeurtenissen worden opnieuw onder de aandacht gebracht en zo opnieuw beleefd.Nu ontwerpen


Het maken van een fotokalender

Ga eens kijken welke foto's je hebt met het bruidspaar erop, dit mogen oude foto's zijn of foto's die slechts enkele dagen oud zijn. Zolang ze maar relevant zijn voor het bruidspaar. Denk wel goed na of een foto waar de bruidegom of bruid niet mooi op staat wel zo handig is. Hetzelfde is de overweging waard voor een foto van een gebeurtenis die voor het bruidspaar geen fijne herinneringen oproept. Wanneer er een selectie is gemaakt, denk dan zelf goed na of ook jij zo bij het bruidspaar aan de muur wilt hangen. Sta je zelf ook wel acceptabel op de foto? En dan is het puzzelen om tot een mooi huwelijkscadeau te komen.

Uitnodiging

Wij willen je graag uitnodigen om eens uit te proberen wat de mogelijkheden zijn voor het in elkaar zetten van een persoonlijke fotokalender en wensen je veel succes bij het produceren en geven van het huwelijkscadeau. Waarbij we zeker zijn dat een fotokalender in de smaak zal vallen.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor de bovengenoemde korting op fotokalenders, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 31-03-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten