Fotokalender
20% korting
Pixum Fotokalender met 20% korting

Bijvoorbeeld: Wandkalender A4
slechts ¤ 11,99 i.p.v. ¤ 14,99

Naar het fotokalenderoverzicht »

Je kortingscode* luidt:

3576853545A28BE
Nu ontwerpen
Kalender A4 (staand)

Kalender A4 (staand) vanaf ¤ 14,99**

De populaire fotokalender A4 met individueel te ontwerpen voorkant. Keuze uit veel layouts en designs.

naar de Wandkalender
Fotokalender: Bureaukalender

Bureaukalender vanaf ¤ 14,99**

Je afspraken en je liefsten altijd in het oog. Talrijke layouts en designs verkrijgbaar.

naar de Bureaukalender
Fotokalender: Design-kalender A3 (staand)

Design-kalender A3 (staand) bij Pixum vanaf ¤ 25,99** ontwerpen

Vereeuwig je mooiste foto's in een creatieve fotokalender A3 met design.

naar de Design-kalender
Fotokalender:

Foto-jaarkalender 2015 bij Pixum bestellen**

Met de Pixum fotojaarplanner heb je het hele jaar in een oogopslag. In 10, 13 of 20 cm verkrijgbaar.

naar de Jaarkalender

Fotokalender als kerstcadeau

De meeste mensen geven met kerstmis gewoon een geurtje of een paar oorbellen cadeau. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar misschien wilt u wel eens een origineler kerstcadeau geven. Wat dacht u van een fotokalender als kerstcadeau? Het is niet veel werk, en u kunt mensen hiermee blij maken. Het is simpel: u gaat naar een site waar men een online fotokalender kan maken (als voorbeeld de site Pixum). Vervolgens volgt u alle aanwijzingen op de site, en u heeft uw fotokalender binnen een week thuis liggen.

Origineel cadeau U moet natuurlijk de allerleukste foto's uitzoeken, want diegene waaraan u uw fotokalender geeft, kijkt er een hele maand tegen aan. Als u een fotokalender als kerstcadeau geeft aan uw geliefde, kunnen leuke vakantiefoto's een goede optie zijn. Als u net getrouwd bent, kunt u ervoor kiezen om de mooiste trouwfoto's uit te kiezen. En als u kinderen heeft, zijn foto's van de kinderen natuurlijk ook hartstikke leuk. Een fotokalender als kerstcadeau is een origineel cadeau. Niemand anders heeft datzelfde cadeau gekregen, dus dat maakt het extra speciaal. Het leuke is dat de foto's uniek zijn, en dat u iedereen kunt herkennen op de foto's. Het is ook leuk om de fotokalender als kerstcadeau aan uw broer of zus te geven. U kunt dan foto's van vroeger uitkiezen, waar jullie leuke herinneringen aan hebben. U kunt via zo'n site helemaal zelf bepalen hoe uw fotokalender eruit komt te zien, dus als u wilt dat de foto's een beetje scheef komen te staan, stelt u dat gewoon in.Nu ontwerpen


Het is ook mogelijk uw fotokalender te laten bezorgen bij een ander adres. Als u bijvoorbeeld op kerstavond met uw gezin naar een restaurant gaat, en u wilt toch een familielid verrassen, kunt u ervoor kiezen om de fotokalender bij diegene thuis te laten bezorgen. U laat er dan een kaartje bij bezorgen waarop staat wie de afzender is. Een fotokalender als kerstcadeau is dus een heel leuk en origineel idee, en bovendien is het ook nuttig. Wie wil er nou geen kalender met de leukste foto's aan de muur hebben hangen?

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor de bovengenoemde korting op fotokalenders, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 31-03-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten