20% korting op je fotokalenderbestelling

Bijvoorbeeld: Wandkalender A4
slechts ¤ 11,99 i.p.v. ¤ 14,99

Naar het fotokalenderoverzicht »

Je kortingscode luidt:

3576853545A28BE

  Hier bestellen  

Kalender A4 (staand)

Hoogwaardig papier en persoonlijk te ontwerpen met eigen foto's.

¤ 14,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de Wandkalender

Verjaardagskalender

Nieuw: een verjaardagskalender geheel naar eigen smaak ontwerpen met je eigen foto's.

¤ 9,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

Verjaardagskalender maken

Design-kalender A3 (staand)

Met je eigen foto's in staand of liggend formaat een prachtige wandkalender maken.

¤ 25,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de Design-kalender

Bureaukalender

Vergeet nooit meer een afspraak met deze bureaukalender die je zelf ontwerpt met foto's.

¤ 14,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de Bureaukalender

Een kalender met spreuken maak je zelf bij Pixum

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij. De tijd om een nieuwe kalender uit te moeten zoeken staat weer voor de deur.Fotokalender makenMisschien is dit het moment om eens iets anders te proberen, bijvoorbeeld zelf een kalender samenstellen. Een zelf samengestelde kalender, waarvan men zelf de foto's bij iedere maand heeft gekozen en die heeft verrijkt met een spreuk of een sterrenbeeld of allebei. Zo kan men gebruik maken van foto's gemaakt tijdens vakanties, festivals, feestjes enzovoorts. Of uit de jeugd. Dat is zeker leuk als het een kalender voor de ouders wordt. Iedere maand krijgt op deze wijze een bijzondere aandacht, die puur persoonlijk wordt. Een kalender is bedoeld om de dagen en data bij te houden, maar men kan door zelf een kalender samen te stellen en die te laten drukken van een kalender iets speciaals maken. Zelfs een cadeau voor iemand of meerdere personen. Deze kalender is iets persoonlijks en zal zeker in de smaak vallen.

Mooie spreuken

Voeg hier spreuken aan toe, die men of zelf vaak gebruikt, of als waardevol beschouwt en de kalender voor het komende jaar krijgt vorm. Laat de data van verjaardagen van geliefden en vrienden in een andere kleur zetten, zodat iedere maand in een beeld duidelijk wordt hoeveel verjaardagen er aankomen.

Plus, dat mag ook niet vergeten worden de voorbereiding is ook leuk. Men kan hier gebruik maken van een oud Chinees gezegde "De fout ligt in de haast" en volop genieten van het uitzoeken van bij de maand passende foto's, leuke gezegden en spreuken en dit digitaal samen voegen. De nieuwe kalender wordt langzaam maar zeker geboren, een grote stap naar het nieuwe jaar.

Dit jaar dus niet nog snel langs de winkel voor een standaard kalender. Dit jaar wordt de kalender persoonlijk en uniek. Een inspiratie voor iedereen die hem ziet. Ik kijk er naar uit!

De fotokalender van Pixum is een prachtige manier om elke maand van jouw foto's te genieten. Je kunt helemaal zelf beslissen wat voor foto's en spreuken je in de fotokalender zet. Op consumentenportaal Trustpilot hebben 1797 klanten ons beoordeeld met een 8,2 van maximaal 10 . Een Pixum Fotokalender heb je al vanaf ¤ 9,99.

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card
*Deze kortingscode is geldig t/m 31-01-2019 en geldt voor 20% korting op de productwaarde van elke fotokalender. Exclusief verzendkosten volgende de prijslijst. De kortingscode geldt alleen voor nieuwe klanten en is eenmaal per huishouden, opdracht en factuuradres. Een combinatie is van kortingscodes is niet mogelijk.