Fotokalender
20% korting
Pixum Fotokalender met 20% korting

Bijvoorbeeld: Wandkalender A4
slechts ¤ 11,99 i.p.v. ¤ 14,99

Naar het fotokalenderoverzicht »

Je kortingscode* luidt:

3576853545A28BE
Nu ontwerpen
Kalender A4 (staand)

Kalender A4 (staand) vanaf ¤ 14,99**

De populaire fotokalender A4 met individueel te ontwerpen voorkant. Keuze uit veel layouts en designs.

naar de Wandkalender
Fotokalender: Bureaukalender

Bureaukalender vanaf ¤ 14,99**

Je afspraken en je liefsten altijd in het oog. Talrijke layouts en designs verkrijgbaar.

naar de Bureaukalender
Fotokalender: Design-kalender A3 (staand)

Design-kalender A3 (staand) bij Pixum vanaf ¤ 25,99** ontwerpen

Vereeuwig je mooiste foto's in een creatieve fotokalender A3 met design.

naar de Design-kalender
Fotokalender:

Foto-jaarkalender 2015 bij Pixum bestellen**

Met de Pixum fotojaarplanner heb je het hele jaar in een oogopslag. In 10, 13 of 20 cm verkrijgbaar.

naar de Jaarkalender

Fotokalender van vakantiefoto's

De vakantie is voorbij, de dagelijks gang van zaken gaat weer beginnen. Je gaat weer aan het werk, de kinderen gaan weer naar school. En wat doe je dan? Je gaat de foto's bekijken en bewerken. Je gaat nog even terug naar die tijd van ontspanning, die tijd van rust en plezier. Wat is er dan leuker dan deze foto's nog een heel jaar terug te zien? Je zoekt er dus twaalf uit en je gaat hier een unieke fotokalender van maken.

Een fotoboek is een bekende optie om je vakantiefoto's te laten zien. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Door de foto's in een kalender te verwerken kun je hier een jaar lang van genieten. Iedere maand zul je een andere foto kunnen bewonderen. En iedere maand heb je dan weer een andere herinnering en een ander gevoel waar je aan terug kan denken. De twaalf mooiste of meest indrukwekkende foto's zoek je uit. Wat is voor jou een belangrijk moment geweest in de afgelopen vakantie? Waar wil je weer aan herinnerd worden? Dat zal niet eenvoudig zijn. Want er zullen waarschijnlijk meer foto's zijn dan de twaalf die je uiteindelijk zal kiezen. Denk dan bij iedere maand hoe je deze wilt karakteriseren. Een landschap met grote dennenbomen kun je bijvoorbeeld bij december doen. Of een foto van een strand bij de maand juli. Of juist in de donkere wintermaanden foto's met veel zon en kleur. Eigenlijk is alles mogelijk.Nu ontwerpen


Deze fotokalenders zijn online te maken. Je kunt kiezen uit verschillende soorten. Zo zijn er de bureaukalenders en de wandkalenders. Laatstgenoemde heb je in verschillende formaten waarvan zelfs een A2 formaat. Maar je kunt ook kiezen voor een jaarplanner. Deze kalenders bieden een volledig overzicht waarbij je ruimte hebt voor ongeveer acht foto's. Wil je echter een kalender maken met grote foto's, zorg er dan wel voor dat de gekozen foto's voldoende pixels hebben. Zijn dit er te weinig dan zal de kwaliteit van de foto niet voldoende zijn om afgedrukt te kunnen worden. Deze kunnen uiteraard wel verwerkt worden in de kleinere bureaukalenders of jaarplanners.

De vakantie is dus eigenlijk niet voorbij. Je kunt nadien nog een jaar lang iedere dag genieten van de herinneringen. En je kunt deze kalenders ook prima cadeau doen aan grootouders of vrienden. Want een fotokalender met je eigen vakantiefoto's is altijd origineel.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor de bovengenoemde korting op fotokalenders, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 30-04-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten