Fotokalender als verjaardagscadeau

Wanneer er een verjaardag is, moet er natuurlijk een cadeau komen. Dit kan heel wat stress opleveren, maar een cadeau kiezen hoeft niet moeilijk te zijn. Een persoonlijk cadeau is voor iedereen erg geschikt. Bij een persoonlijk cadeau valt te denken aan een fotoproduct of een boekje met leuke verhalen van de jarige en jou. Een fotoproduct dat altijd in de smaak valt en dat gemakkelijk te maken is, is een fotokalender.Nu ontwerpen


Een gewone fotokalender is leuk, maar kan ook saai gevonden worden. Veel interessanter is het om zelf een kalender te maken met foto's waar de jarige op staat of foto's waar de jarige om moet lachen. Een fotokalender kan eigenlijk niet fout zijn, juist omdat het zo persoonlijk is. De jarige ziet elke maand weer een andere foto waar hij of zij een leuke herinnering bij heeft. Op deze manier is het heel plezierig om bij de eerste dag van de maand een vel van de kalender om te draaien en een nieuwe leuke foto te zien.

Bij het selecteren van de foto's voor de kalender, moet goed nagedacht worden of de jarige deze foto's net zo leuk vindt als dat jij ze vindt. Foto's waarop iets grappigs gebeurt of waar veel vrienden op staan, zijn voor iedereen leuk om te bekijken. Kijk al je foto's op je computer eens na en wie weet kom je een afbeelding tegen waar je zelf nog niet eens aan had gedacht! Juist de foto's van lang geleden kunnen een glimlach bij de jarige opleveren. Het is erg belangrijk dat de fotokalender er uiteindelijk goed uit komt te zien en dat de foto's duidelijk zijn. Zoek daarom scherpe foto's uit die met een (goede) digitale camera gemaakt zijn. Ingescande foto's van bijvoorbeeld een wegwerpcamera kunnen vaag uitvallen op de kalender.

Heb je al zin gekregen om een fotokalender te maken? Ga dan meteen aan de slag! Het is een leuke klus en het hoeft niet veel tijd te kosten. Bij Pixum is het mogelijk een mooie fotokalender in elkaar te zetten. Veel succes met het maken van de kalender en veel plezier gewenst als dit leuke persoonlijke cadeau aan de jarige gegeven wordt!

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »