Fotokalender
20% korting
Pixum Fotokalender met 20% korting

Bijvoorbeeld: Wandkalender A4
slechts ¤ 11,99 i.p.v. ¤ 14,99

Naar het fotokalenderoverzicht »

Je kortingscode* luidt:

3576853545A28BE
Nu ontwerpen
Kalender A4 (staand)

Kalender A4 (staand) vanaf ¤ 14,99**

De populaire fotokalender A4 met individueel te ontwerpen voorkant. Keuze uit veel layouts en designs.

naar de Wandkalender
Fotokalender: Bureaukalender

Bureaukalender vanaf ¤ 14,99**

Je afspraken en je liefsten altijd in het oog. Talrijke layouts en designs verkrijgbaar.

naar de Bureaukalender
Fotokalender: Design-kalender A3 (staand)

Design-kalender A3 (staand) bij Pixum vanaf ¤ 25,99** ontwerpen

Vereeuwig je mooiste foto's in een creatieve fotokalender A3 met design.

naar de Design-kalender
Fotokalender:

Foto-jaarkalender 2015 bij Pixum bestellen**

Met de Pixum fotojaarplanner heb je het hele jaar in een oogopslag. In 10, 13 of 20 cm verkrijgbaar.

naar de Jaarkalender

Fotokalender voor op kantoor

Vind je je werkplek niet gezellig genoeg en wordt het hoog tijd om deze op te fleuren? Maak je lange dagen en zou je je familieleden en/of vrienden wat dichter bij je willen hebben? Je kunt natuurlijk van alles kiezen om op je bureau te zetten: een leuke foto van je familie, een plant of een kaars om het wat op te vrolijken, maar dit neemt samen al snel te veel ruimte in. Denk aan een leuke fotokalender, naast je computer aan de muur, die je zelf eenvoudig online kunt samenstellen. Een van de websites die dit mogelijk maakt is Pixum.

Naast het feit dat een fotokalender je werkplek opvrolijkt en je elk moment van de dag naar de mensen om wie je geeft op de foto's kunt kijken, is een fotokalender op het werk ook nog eens hartstikke handig. Je kunt gemakkelijk belangrijke data bijhouden om zo niets te hoeven vergeten. Een fotokalender is dus niet alleen een stuk leuker dan een standaard kalender, maar ook nog eens handig! Op de website www.pixum.nl kun je zelf een dergelijke fotokalender in elkaar zetten en af laten drukken. Leuker en gemakkelijker kan het haast niet worden!Nu ontwerpen


Het maken van een fotokalender

Een fotokalender maken klinkt moeilijker dan het is. Het meest lastige gedeelte is misschien wel het zelf uitkiezen van de foto's. Door de moderne technologieën van tegenwoordig kunnen we op elk moment van de dag waar we maar willen plaatjes vastleggen. Hierdoor hebben we vaak ontzettend veel mooie foto's waar we uit kunnen kiezen. Het leukste is om een fotokalender te maken met afwisselende foto's: kies voor de zomerse maanden de meest prachtige plaatjes van verre bestemmingen waar je ooit geweest bent met familie en/of vrienden en ga voor het winterse seizoen voor knusse foto's die binnen gemaakt zijn. Ook is het leuk om af te wisselen met foto's van vroeger: foto's van je jeugd of van je familie toen zij jonger waren. Kies in ieder geval altijd foto's met een hoge resolutie. Een van de valkuilen van zelf een fotokalender maken, is namelijk het toevoegen van foto's van een slechte kwaliteit. Hierdoor worden de foto's korrelig afgedrukt op de kalender en dat zou natuurlijk zonde zijn. Tevens moet je goed kijken naar de afmeting van de foto's en de afmeting van de ruimte waar de foto's in worden geplaatst. Zo voorkom je uitgerekte, lelijke plaatjes op je kalender.

Ga jij het nieuwe jaar in met een nieuwe, blitse en vooral persoonlijke fotokalender op je werkplek?

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor de bovengenoemde korting op fotokalenders, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 28-02-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten