Fotokalender
20% korting
Pixum Fotokalender met 20% korting

Bijvoorbeeld: Wandkalender A4
slechts ¤ 11,99 i.p.v. ¤ 14,99

Naar het fotokalenderoverzicht »

Je kortingscode* luidt:

3576853545A28BE
Nu ontwerpen
Kalender A4 (staand)

Kalender A4 (staand) vanaf ¤ 14,99**

De populaire fotokalender A4 met individueel te ontwerpen voorkant. Keuze uit veel layouts en designs.

naar de Wandkalender
Fotokalender: Bureaukalender

Bureaukalender vanaf ¤ 14,99**

Je afspraken en je liefsten altijd in het oog. Talrijke layouts en designs verkrijgbaar.

naar de Bureaukalender
Fotokalender: Design-kalender A3 (staand)

Design-kalender A3 (staand) bij Pixum vanaf ¤ 25,99** ontwerpen

Vereeuwig je mooiste foto's in een creatieve fotokalender A3 met design.

naar de Design-kalender
Fotokalender:

Foto-jaarkalender 2015 bij Pixum bestellen**

Met de Pixum fotojaarplanner heb je het hele jaar in een oogopslag. In 10, 13 of 20 cm verkrijgbaar.

naar de Jaarkalender

Fotokalender als woningsdecoratie

Je kent het vast wel, de harde schijf van je computer staat vol foto's. De één nog leuker dan de ander. Foto's van bijzondere momenten, van jezelf en van mensen die je dierbaar zijn. Telkens wanneer je de foto's tegenkomt denk je: eigenlijk zou ik er eens iets mee moeten doen. Maar dit komt er steeds niet van. Om je net even dat extra zetje in de rug te geven, is hier een leuk idee: maak met je mooiste foto's een unieke fotokalender die je tegelijkertijd kan gebruiken als woondecoratie.

Met je eigen foto's maak je de kalender naast functioneel, ook nog eens heel persoonlijk. Geef hem een mooie plek aan de wand, zo kun je elke dag je favoriete foto's uitgebreid bekijken. Niet meer vanachter de computer, maar gewoon ontspannen vanaf de zitbank. Je kunt de kalender laten drukken op A3 formaat, zodat je foto's echt in het oog springen en de kalender niet wegvalt op een grote lege muur of in de rest van het interieur. Door het hoogwaardige papier waarvan de kalender wordt gemaakt heb je een serieuze woondecoratie. Eén die bovendien varieert, elke maand een nieuwe plaat. Zo raak je er niet op uitgekeken. En is het jaar voorbij? Dan heb een goede reden om jezelf te trakteren op een nieuwe kalender. Ongetwijfeld zijn er in een jaar tijd weer genoeg mooie foto's genomen om uit te kiezen.Nu ontwerpen


Het samenstellen van je kalender kan zeer eenvoudig online worden gedaan. Stap voor stap wordt precies uitgelegd hoe het in zijn werk gaat. Natuurlijk bepaal jij zelf welke foto's je gebruikt, en welke foto je bij welke maand wilt hebben. Je kunt bij de selectie rekening houden met de seizoenen en de speciale gebeurtenissen in de betreffende maanden. Een andere mogelijkheid is om te letten op verjaardagen. Is bijvoorbeeld een familielid of een speciale vriend jarig in april? Plaats een foto waar hij/zij op staat, of de juiste associatie met de maand. Alle creatieve ideeën die je hebt, kun je kwijt in het samenstellen van jouw kalender. Na het online samenstellen kun je achterover leunen en wachten tot je kalender wordt thuisbezorgd.

Behalve als cadeautje voor jezelf, is een fotokalender ook zeer geschikt om weg te geven als origineel cadeau aan een ander. Installeer jezelf even achter de computer en geniet binnenkort samen met de mensen om je heen van je eigen fotokalender als woondecoratie.

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor de bovengenoemde korting op fotokalenders, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 31-03-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten