Jouw kortingscode*:

3576853545A28BE

Jaarkalender met eigen foto's

Maak een unieke jaarkalender met eigen foto's bij Pixum. Profiteer nu van 20 procent voordeel.

Nu ontdekken

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card

Jaarkalender met eigen foto's bij Pixum bestellen

Verjaardagen zijn leuk en tegelijkertijd zorgen ze voor een soort van stress. Want wat moet ik in 's hemelsnaam kopen voor de jarige? De meesten onder ons hebben eigenlijk alles al en om nou eens origineel te zijn, dat wordt moeilijk.Jaarkalender makenJe kunt natuurlijk er voor kiezen om met iets heel anders te komen. Met iets waar niemand op bedacht is en waar ook niemand aan gedacht heeft. Een geschenk waaruit duidelijk blijkt dat je er ook echt zelf moeite en tijd in hebt gestoken. Nu zullen velen denken dat het een knustel werkstuk wordt. Feitelijk is dat niet geheel onwaar, maar het is meer dan knutselen. Het is gebruik maken van de modernste technieken en programma's en van wat er al voorhanden is. Maak zelf of met vrienden of broers en zussen een verjaardagskalender voor de jarige.

Laten we bij het begin beginnen. Wie heeft in zijn of haar huis een persoonlijke kalender hangen? Het antwoord is simpel. Niemand. Dus het is een uniek cadeau. Er zijn meer redenen waarom dit uniek is. Want deze kalender begint niet, zoals iedere andere kalender, op 1 januari en eindigt op 31 december. Deze kalender begint met de maand waarin de jarige geboren is en eindigt dus een jaar later aan het eind van de twaalfde maand. Deze kalender loopt dus van bijvoorbeeld maart tot februari of augustus tot juli.

Een derde reden is dat deze kalender op de jarige gericht is. Iedere maand staat er een foto, een gedicht of een uitspraak van de jarige zelf, zijn gezin of van vrienden/innen op het blad. Zo wordt de kalender heel persoonlijk. Er zijn legio mogelijkheden de bladen te vullen. Ieder die meedoet, levert een speciale foto waar de jarige op staat. Of levert een gedicht waarbij de jarige het middelpunt vormt. Uiteraard zijn combinaties mogelijk. Dat maakt het juist zo leuk.

Zoals iedere jarige weet je zo ongeveer wat je aan geschenken kunt verwachten. Parfum, sokken of een stropdas. Wijn of speciaal bier en boeken- en cadeaubonnen. Alles van harte gegund. Hoe groot is de verrassing niet om een eigen, heel persoonlijke, verjaardagskalender te krijgen. Gedrukt en wel, aangezien men gebruik heeft gemaakt van de modernste programma's en het eindresultaat heeft laten drukken. Een heel apart geschenk waar nog lang over zal worden gesproken.

*De kortingscode is geldig voor 50 fotoafdrukken in het 10cm-formaat (incl. btw, excl. verzending) en is geldig t/m 30-04-2019. Verzendkosten volgens prijslijst. Per bestelling, klant en adres kan de kortingscode maar 1x gebruikt worden. Een combinatie van meerderde codes is niet mogelijk.