Jouw kortingscode*:

3576853545A28BE

Wandkalender met eigen foto's

Maak een unieke wandkalender met eigen foto's bij Pixum. Profiteer nu van 20 procent voordeel.

Nu ontdekken

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card

Wandkalender met eigen foto's bij Pixum bestellen

Plannen, organiseren, afspreken... Tijd is haast nooit weg te denken in ons leven en we proberen die dan ook zo goed mogelijk te spenderen. Papa is die avond naar de sportclub, de kinderen moeten die ene vrijdag niet naar school, mama heeft morgen een vergadering. Om een goed overzicht te bewaren, biedt een overzichtelijke kalender heel vaak de oplossing. Het is een handig dingetje om je zaken netjes te organiseren. En het kan nog beter en aangenamer, wanneer je kiest voor een gepersonaliseerde wandkalender. Maak een selectie van je mooiste foto's en creëer meteen je eigen wandkalender.Fotokalenders ontdekkenJe kunt een wandkalender met je eigen foto's maken omdat je misschien iemand een plezier wilt doen. Oma en opa zullen vast blij zijn met een kalender van de kleinkinderen. Je partner of vrienden zullen het enig vinden om al die leuke foto's en mooie herinneringen maand na maand te zien terugkeren. Natuurlijk kun je er ook gewoon een voor jezelf maken met alle foto's die je gelukkig maken.

Een wandkalender biedt je de mogelijkheid om veel foto's uit te kiezen en te gebruiken: voor elke maand kun je er één mooie selecteren. Let wel op dat je de juiste foto bij de juiste maand plaatst. Een foto van een zwoele zomervakantie past misschien beter op het blad van een warme maand in plaats van tijdens de winter. Een foto van het laatste kerstfeest lijkt dan weer minder geschikt als afbeelding bij de maand augustus... Hou dus zeker rekening met de seizoenen en de verschillende periodes in een jaar, zodat je kalender op elk moment perfect is.

Vervolgens is het ook belangrijk om heldere en scherpe foto's te kiezen voor je wandkalender. Een foto die bijvoorbeeld te klein is, kan heel onscherp worden, als je hem moet uitvergroten voor je persoonlijke kalender. Ook foto's die nogal donker zijn, schrap je beter. Denk ten slotte ook goed na over de inhoud van de kiekjes. Een wandkalender die je van plan bent gewoon in de keuken of woonkamer op te hangen, krijgt het bezoek immers ook te zien...

Een gepersonaliseerde wandkalender is, kort gezegd, een dagelijkse herinnering aan de dingen die jou na aan het hart liggen. Selecteer je mooiste foto's, Pixum doet de rest. Geef hem vervolgens cadeau of maak er gewoon eentje voor jezelf!

*Deze kortingscode is geldig t/m 31-03-2019 en geldt voor 20% korting op de productwaarde van elke fotokalender. Exclusief verzendkosten volgende de prijslijst. De kortingscode geldt alleen voor nieuwe klanten en is eenmaal per huishouden, opdracht en factuuradres. Een combinatie is van kortingscodes is niet mogelijk.