Pixum Telefoonhoesjes voor jouw Samsung Galaxy S6

Bij Pixum krijg je voor elke Galaxy S6 het telefoonhoesje dat bij jou past. Kies uit vele telefoonhoesjes.

Kies een van de onderstaande soorten:

*incl. btw, excl. verzendkosten

Samsung Galaxy S6 - een nieuwe look voor jouw smartphone

Ofwel Samsung met de Galaxy S6 een nieuwe weg ingeslagen is om de levensduur van het telefoon te verlengen, kun je zelf ook wat doen om dit te verlengen. Het mat geborstelde aluminium aan de randen lijkt krassen magisch aan te trekken en door de gladde achterkant van gorilla glas, bestaat het risico dat de telefoon uit je hand glijdt. De Pixum telefoonhoesjes bieden een rondom bescherming, zodat ook jouw Samsung Galaxy S6 goed beschermd is.

De 6 soorten telefoonhoesjes van Pixum in 1 oogopslag:

Je wilt er zeker van zijn dat jouw smartphone niets gebeurt? Neem dan eens een kijkje tussen de 6 verschillende modellen telefoonhoesjes van Pixum, deze geven niet alleen bescherming, maar kunnen ook nog eens individueel ontworpen worden:

  • Hardcase-hoesje: de op de achterkant bedrukte kunststof behuizing pakt de achterkant en zijkant van jouw smartphone in en geeft niet af.
  • Premium-hoesje:een robuuste hardcase met briljante kleuren, 8 kleuren druk en de randen zijn ook bedrukbaar.
  • Sideflip-hoesje: Dit hoesje opent naar de zijkant, en sluit met een magneetclip. Er is ruimte voor meerdere pasjes en wordt compleet bedrukt.
  • Downflip-hoesje: Dit hoesje is van kunstleder en wordt naar boven dichtgeklapt en heeft een magneetsluiting.
  • Siliconen-hoesje: gemaakt van flexibel silicoon, ligt goed in de hand, vangt stoten op en verkleint de kans op beschadigingen.
  • Toughcase-hoesje: Dit hoesje combineert de maximale bescherming van de robuuste hardcase (buitenkant) en het flexibele siliconen (binnenkant).

Smartphone-hoesjes voor de Samsung Galaxy S6: het ideale cadeau

Misschien wil je hem het liefste zelf houden, maar de telefoonhoesjes van Pixum zijn het ideale cadeau. Vereeuwig op de achterkant van een hardcase de kinderen en doe het cadeau aan jouw partner. Of verras een vriend met een hoesje met daarop het logo van zijn favoriete sportclub. Of maak een cadeautje voor je zelf en laat jouw levensmotto afdrukken, zodat je deze altijd voor ogen hebt. Jij hebt de ideeen, Pixum heeft de techniek!