Huwelijkskaarten
10 procent korting
10% korting op je huwelijkskaarten

Bijvoorbeeld:
design vouwkaarten in een set van tien, slechts ¤ 13,49 i.p.v. ¤ 14,99

Naar het overzicht van de huwelijkskaarten »

Je kortingscode luidt:

B8EB37ED588B7EC
Nu ontwerpen

Creatieve huwelijkskaarten bij Pixum maken

Wie droomt er niet van - tijdens de mooiste dag in je leven alles perfect te hebben georganiseerd? Op deze bijzondere dag wil je iedereen laten zien dat je bij elkaar hoort en dat een droom nu werkelijkheid wordt. Daar horen natuurlijk ook huwelijkskaarten bij.

Zowel als uitnodiging of als bedankkaart naar het huwelijksfeest, zijn zelf ontworpen kaarten een leuk detail met een grote uitwerking. Bespaar veel tijd en geld en laat je huwelijkskaarten bij Pixum printen. Grote variatie aan leuke en stijlvolle huwelijksdesigns maken het heel makkelijk zelf een kaart te ontwerpen. De genodigden zullen er met plezier naar kijken.Huwelijkskaarten maken


Een stijlvolle huwelijkskaart voor de mooiste dag in je leven

Als jij en je partner een huwelijkskaart willen ontwerpen, dan dien je eerst de kaartstijl te kiezen. Pixum biedt hiervoor, van rustig klassieke, moderne kleurrijke tot romantische stijlen, alles wat je maar kunt bedenken. Voordat je met het ontwerpen aan de slag gaat kun je met rust alle stijlen bekijken om te achterhalen welke jij en je partner het mooiste vinden. Daarna voeg je foto's en teksten toe. Zelfs tijdens dit proces kun je nog gemakkelijk van stijl wisselen zonder dat het eerder gedane werk verdwenen is. Op die manier kun je experimenteren en zelfs verschillende ontwerpen in je account op slaan en ze achteraf vergelijken.

Kaarten bij Pixum worden in sets van 10 stuks, inclusief enveloppen, geleverd. Daardoor ben je flexibel wat het aantal betreft en hoef je niet teveel te bestellen. Na hoogstens zeven werkdagen zijn je huwelijkskaarten thuisbezorgd.

Na een huwelijksfeest wil je je gasten bedanken voor het mooie feest, de felicitaties en cadeaus. Hiervoor zijn fotowenskaarten van Pixum natuurlijk ook uitermate geschikt. Zo ontwerp je gemakkelijk een bedankkaart in dezelfde stijl als de uitnodingskaart. Dat geeft het geheel een leuke herkenningswaarde. Wees origineel en ontwerp je huwelijkskaarten nu zelf bij Pixum. Vertrouw op onze kwaliteit en de uitstekende service van de meervoudige testwinnaar.

Onze klanten over de huwelijkskaarten van Pixum

De bruiloft was prachtig. De gasten waren onder de indruk van de mooie aankleding. De huwelijkskaarten die wij bij jullie besteld hadden, maakten er één geheel van.
Arno

Mooi om in de hectische bruiloftstijd op een bedrijf als Pixum te kunnen vertrouwen.
Leonie

Bestellen bij Pixum is een simpele zaak. Foto uploaden, een van de prachtige designs uitkiezen en de kaarten worden opgestuurd.
Mark

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor 10% korting op fotokaarten, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 31-10-2018. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten