Creatieve paasideeën

Sfeervolle decoratie en leuke cadeaus.

De mooiste fotocadeaus en creatieve ideeën ontdekken

Kakelbont en vrolijk: de fotocadeaus van Pixum


Ontdek lieve cadeau-ideeën en creatieve deco-tips voor het paasontbijt of paasbrunch met vrienden en familie. Decoreer de feestelijke eettafel met fotoafdrukken in eivorm of lentefrisse placemats.

Verras iedereen met creatief ontworpen fotocadeaus

Zoek jij nog een buitengewoon cadeau-idee voor vrienden of familie en vind je het leuk creatief te zijn? Zelfgemaakte cadeaus komen uit het hart en toveren een glimlach op het gezicht van je liefsten. Laat je inspireren door onze ideeën en geef een persoonlijk cadeau van Pixum kwaliteit.

Pixum Fotoboek met knutselideeën

De kinderen zijn knutselfans? Maak een leuk knutselboek met kleine handleidingen en eigen foto's. Geschikt voor grote knutselfans.

Alu-Dibond als klembord

Een echte eye-catcher voor het kantoor of de keuken. Een zelf ontworpen klembord uit een alu-dibond in het formaat 20 x 30 cm en een klem.

Foto-Memo als denkspel

Met de foto-memo wordt het eierzoeken dubbelleuk. Verras familie en vrienden met 25 van je mooiste fotoparen.

Fotoafdrukken als paashanger

Breng iedereen in de paasstemming door foto's van de gasten eivormig te knippen en met een lintje aan de paasboom te hangen.

Pixum Fotoboek ontbijt-ideeën

Schenk gasten een fotoboek met paasselijke ontbijt-ideeën. Bijvoorbeeld het recept voor een lekkere taart, aangevuld met foto's van het afgelopen jaar.

Placemat met foto als decoratie

De paasbrunch kent een traditie. Met portetten van familieleden en vrienden op een foto-placemat wordt de gedekte tafel nog vrolijker.

Brooddoos met foto als paasmand

Ontwerp een brooddoos met de foto van degene die het cadeau krijgt en gras en chocolade-eieren. De paasmaand is al klaar.

Fotostickers voor de paasmand

Een leuke herkenning voor de paasmand. Een foto van de kinderen afdrukken en als fotosticker op de paasmand plakken.