Jouw kortingscode*:

6CF883FAEF9AC5F

Klok met je eigen foto

Altijd bij de tijd met je unieke klok met je eigen foto. Profiteer nu van 3 euro voordeel.

Nu ontdekken

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card

Klok met foto bij Pixum bestellen

Op zoek naar een leuk cadeau? Wil je iets origineels als geschenk geven? Dan is een klok met een foto een uitstekend idee. Overigens is een klok met foto natuurlijk niet alleen geschikt als cadeau. Het is een prima decoratie voor in huis en een originele wijze om een dierbare herinnering blijvend te bewaren. Maar waarom zou je zo'n klok (laten) maken? En wat is er nu zo leuk aan de zo'n klok?Klok met foto makenEen klok met foto is een uiterst originele wanddecoratie die ook nog eens erg functioneel is. We hebben immers allemaal meerdere klokken in huis. Klokken zijn niet alleen ontzettend handig in gebruik, omdat we nu eenmaal altijd op de hoogte willen zijn van de juiste tijd, maar vormen vaak ook nog eens een onderdeel van het interieur. Veel mensen kiezen ervoor om hun huis persoonlijk in te delen. Het is immers prachtig om je huis tot een echt thuis te maken met dierbare herinneringen en persoonlijke decoraties. Niets is zo persoonlijk als foto's. Foto's herinneren ons namelijk aan belangrijke gebeurtenissen en/of belangrijke personen in ons leven. Wanneer je dus een foto met een klok combineert, maak je zelfs de functionele objecten in je huis persoonlijk. Je kunt bijvoorbeeld een klok met je trouwfoto of met een foto van de kinderen laten maken.

Het maken van een klok met foto is eigenlijk erg eenvoudig, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Er zijn echter wel enkele dingen waar op gelet moet worden bij het ontwerpen. Allereerst is het belangrijk dat de foto van goede kwaliteit is. De foto moet een minimale resolutie van 728 x 728 pixels hebben, oftewel 0,5 megapixels. Wanneer de resolutie lager is, bestaat namelijk de kans dat de foto niet goed uitkomt op de klok en dat zou natuurlijk zonde zijn. Daarnaast is het goed om belangrijke details in de foto's en een eventueel tekst niet te dicht bij de zijkant te zetten, zodat deze er niet af kunnen vallen. Over het algemeen is het voldoende om een veiligheidsmarge van 5 mm aan te houden, zodat u zeker weet dat er niets belangrijks van de foto valt.

*Deze kortingscode is geldig t/m 31-07-2018 en geldt voor ¤ 3 korting op de productwaarde van een bestelling met een fotopuzzel. Exclusief verzendkosten volgende de prijslijst. De kortingscode geldt alleen voor nieuwe klanten en is eenmal per huishouden, opdracht en factuuradres. Een combinatie is van kortingscodes is niet mogelijk.