Marketing en on-pack promoties - Samenwerken met Pixum

Ben je op zoek naar een competente marketingpartner voor on-pack promoties, sponsoring, prijsvragen of andere on- of offline samenwerkingen? Dan ben je bij Pixum aan het juiste adres!

Pixum heeft jarenlange ervaring met marketing samenwerkingen. Eerdere partners zijn bekende merken en bedrijven, maar we hadden ook vele kleinere partners. Ontdek hier waarom een samenwerking met Pixum ook voor jou en jouw klanten een voordeel is:

Populaire en aantrekkelijke incentives:

Door de vele verschillende gepersonaliseerde fotoproducten in ons assortiment hebben wij de mogelijkheid om jou en jouw klanten aantrekkelijke incentives voor on-pack promoties of andere samenwerkingen aan te bieden. Onze ervaring leert ons dat gratis fotoafdrukken, een gratis poster of Pixum Fotoboek kortingsbonnen het grootste potentieel hebben, maar wij staan altijd open voor andere ideeën. Stuur ons jouw voorstel en wij bespreken samen de mogelijkheden en voorwaarden.

Er zijn voor jou geen kosten aan verbonden:

In tegenstelling tot agentschappen gericht op marketing coöperaties en on-pack promoties, gaat Pixum vaak een samenwerking op pure bartering-basis aan.

Tevreden klanten - kwalitatief hoogwaardige producten:

Bij Pixum kunnen klanten veilig shoppen. Niet alleen zorgen wij voor een versleutelde webpagina in de winkelwagen, maar we behandelen jouw persoonlijke gegevens ook vertrouwelijk en geven deze nooit aan derden door. Regelmatig worden wij door verschillende keurmerken op service & veiligheid getest.

Voor Pixum is direct contact met haar klanten het belangrijkst. Onze competente klantenservice is via verschillende mogelijkheden (service telefoon, e-mail) snel en altijd te bereiken. Door permanente kwaliteitscontroles van alle bestellingen zorgen wij ervoor dat de Pixum klanten altijd de kwaliteit ontvangen die ze verwachten.

Het beste is: Pixum levert al binnen 2 werkdagen na het plaatsen van een bestelling.

Internationaal bedrijf

Pixum is in meer dan 20 Europese landen te vinden en biedt haar services aan in de talen Engels, Frans, Nederlands, Deens, Italiaans, Spaans en Duits. Ongeacht in welk land jouw merk actief is, wij kunnen altijd een voorstel voor samenwerking opzetten voor jouw markt en jouw klanten.

Bekende merken vertrouwen Pixum

Pixum heeft jarenlange ervaring met marketing-coöperaties. Honderden samenwerkingen met vele bekende merken bevestigen dit.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?

Stuur ons dan een e-mail met je idee, vraag of voorstel. Wij nemen dan direct met je contact op, om samen een concept op te zetten voor een succesvolle samenwerking. Wij verheugen ons op jouw e-mail.

Pixum Logo

Pixum Logo + claim RGB

pixum_logo_claim_rgb_nl.eps
[823 KB]

Download »

Pixum Logo + claim RGB

pixum_logo_claim_rgb_nl.png
[26 KB]

Download »

Pixum Logo + claim CMYK

pixum_logo_claim_cmyk_nl.eps
[828 KB]

Download »

Contact

Fy Gadiot
E-mail:
Tel.: +49 (0) 2236 886 316

Je vindt ons hier

Pixum - Diginet GmbH & Co. KG
Industriestr. 161
50999 Köln, Deutschland

Onze werkplek bevindt zich op het terrein van Businesspark Rodenkirchen.

De Pixum tour

Wij nodigen je van harte uit voor een virtuele reis door het Pixum kantoor! Ontdek zelf hoe onze moderne ruimtes er vanbinnen uitzien.

Over Pixum

Werken bij Pixum

Je bent op zoek naar meer uitdagingen in een innovatieve omgeving? Kom werken bij het Pixum team!

Hier vind je de actuele Vacatures.

Pixum Blog

23.03.17 - 8:33

Pixum & Pannenkoekdag

Vier Pannenkoekdag met Pixum!
Ik vind dat [...]

07.02.17 - 8:17

DIY: Pop-up fotoalbum (leporello) in een doosje

Plak het albumpje in het doosje
Het idee voor een [...]
Bezoek ons Pixum Blog