Een origineel verjaardagscadeau voor jong en oud!

Als er een dierbare jarig is, wil je deze natuurlijk graag verassen met een origineel verjaardagscadeau. Het is echter lang niet altijd eenvoudig om een passend cadeautje op maat te bedenken. Veel mensen beweren al alles te hebben of hebben simpelweg geen wensen.

Je kunt natuurlijk weer aankomen met een stropdas voor je vader, een sjaaltje voor je moeder, een doos bonbons voor je tante of een geurtje voor je oom – innig hopend dat niet teveel mensen voor hetzelfde verlegenheidscadeau (- “Goh, wat leuk, alweer een stropdas!”) - geven als jij.

Je kunt je dierbaren echter ook verrassen met een origineel verjaardagscadeau. Je vraagt je af hoe? Pixum heeft het antwoord.

Pixum is een gerenommeerde fotoservice die al jarenlang voorziet in talloze leuke, functionele en originele fotoproducten. In ons brede assortiment vind je altijd een origineel cadeau op maat!

Een foto roept vaak leuke herinneringen op en lokt blije reacties uit. Een foto-cadeau zal daarom een glimlach op het gezicht van al je vrienden of familieleden toveren. Zo’n presentje is leuk voor jong op oud: of het nu gaat om een mooie kalender met familiekiekjes voor je oma of om een stoere fotoetui voor je schoolgaande neefje.

Een foto cadeau vind je bij Pixum in alle prijsklassen: van klein aardigheidje tot een luxe geschenk. Je originele verjaardagscadeau is is heel makkelijk te bestellen. Het enige wat je moet doen is een mooie foto uitkiezen en je product samenstellen met behulp van onze gebruiksvriendelijke software. Pixum doet de rest.! Binnen enkele dagen wordt je presentje op je eigen adres of dat van de jarige afgeleverd. Uiteraard geldt: Niet goed, geld terug!

Behalve als verjaardagscadeau zijn onze originele producten natuurlijk ook passend bij een verhuizing, een diploma, een jubileum en elke andere denkbare feestelijke gelegenheid. Neem snel een kijkje op onze site!