Originele cadeaus maak je bij Pixum

In een tijd waarin bijna iedereen heeft wat zijn of haar hartje begeert is het niet eenvoudig om iets origineels cadeau te doen. Er zijn speciale winkels te vinden waar men soms nog wel iets heel speciaals kan vinden, maar over het algemeen is iedere verjaardag en ieder feest een uitdaging geworden.Cadeau ontwerpenWat steeds weer door mensen gewaardeerd wordt is als een cadeau iets blijvends heeft. Ook iets heel persoonlijks valt in de smaak. Een mooie persoonlijke foto bijvoorbeeld, die men zich niet meer kan herinneren, maar die wel herinneringen oproept en waar waarde aan gehecht wordt. Met zoiets kun je aankomen, want dat is iets wat men niet had verwacht.

Wat zijn originele cadeaus?

Wat een origineel cadeau kan zijn is een foto van een kind of kleinkind. Een mooie foto waarop de ontvanger zelf, al dan niet met familie of vrienden, op een leuke wijze staat afgebeeld of op een onverwachte wijze gekiekt is. Een collage van foto's, waarop de levensjaren te zien zijn of waarop familie en vrienden allen een plek gekregen hebben.

Wat gewaardeerd wordt is een mooi fotoalbum, waarin een opsomming van een speciaal feest is opgenomen, bijvoorbeeld een huwelijk of een 25-jarig - of 40-jarig huwelijksfeest. Een vakantiealbum, met name mooi voor mensen die normaliter niet mee gaan en nu wel aanwezig waren. Op al deze manieren wordt het cadeau heel persoonlijk en krijgt het voor de persoon in kwestie niet alleen een herinneringswaarde, maar ook een emotionele lading.

Al deze voorbeelden zijn mogelijkheden en er zijn er nog heel wat meer, om op een andere manier naar een cadeau te kijken. Een foto is een blijvend iets en kan vaak hele leuke of speciale momenten vastleggen en terugbrengen. Dat maakt het origineel en vooral waardevol.

Het volgende feest komt er beslist aan. Het is goed om ruim vooraf te overleggen wat leuk zou zijn. Dat kan ook met anderen samen, waardoor het vormgeven gemakkelijker wordt en de waarde zelfs wordt vergroot. Vergeet daarbij niet hoeveel plezier men zelf kan hebben bij het samenstellen van een heel speciaal cadeau.

Onze klanten over het Pixum Fotoboek

Een geschenk met foto is een van de meest originele cadeaus die je kunt bedenken. En dan bij Pixum bestellen!
Anne, Hilversum

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »