Persoonlijke cadeaus van Pixum

Met de persoonlijke cadeaus van Pixum maak je zeker iemand blij!

Is er iemand jarig? Afgestudeerd, 25 jaar getrouwd of valt er iets anders te vieren? Natuurlijk is een bloemetje leuk, of misschien heeft degene die een feestje geeft wel een verlanglijstje. Maar met een van de persoonlijke cadeaus van Pixum verras je iemand pas echt!

Veel keuze in originele cadeaus
Pixum heeft een grote keuze in bijzondere originele producten, waar je door middel van een foto een persoonlijk cadeau van kunt maken. Wat dacht je van een foto afdrukken op canvas, zodat het een bijzonder schilderij wordt? In plaats van een canvas zou je ook voor een poster kunnen kiezen met een mooie foto erop. Een foto af laten drukken op een fotopuzzel is ook een bijzonder persoonlijk cadeau. Een cadeautje voor een collega? Geef hem of haar een fotomok voor in jullie pauzes samen. Heeft je beste vriendin een baby gekregen? Een slabbetje of teddybeer met een grappige foto erop zal de jonge moeder (en het kind!) zeker kunnen waarderen. Gaat je broertje een jaar naar het buitenland? Geef hem een sleutelhanger mee met een foto van jullie samen.

Makkelijk te ontwerpen en te bestellen
Alle persoonlijke cadeaus die op de site staan zijn makkelijk te ontwerpen. Neem de tijd om eens rustig op de site rond te kijken en kies een fotocadeau dat je aanspreekt. Zoek ook een mooie foto uit die je wilt gebruiken, plaats de foto op het product, kies er eventueel een design of een tekst bij, en bestel het persoonlijke cadeau. Binnen een paar dagen wordt het cadeau bij je thuis bezorgd.

Maak iemand blij met het mooie cadeau
Met persoonlijke cadeaus van Pixum zul je elke ontvanger zeker verrassen. Misschien herinnert de foto hem of haar aan een leuk moment dat jullie samen beleefden, het zal zeker zorgen voor een glimlach!