Posters bestellen
¤ 5 korting
¤ 5,- korting op je poster-bestelling

Bijvoorbeeld:
Fotoposter hoogglans 50x75 cm
slechts ¤ 6,99 i.p.v. ¤ 11,99

Naar het fotoposter-overzicht »

Je kortingscode* luidt:

FAA2772F557B858
Nu ontwerpen
Premium-Fotovergroting 20 cm (hoogglans)

Premium-Fotovergroting 20 cm (hoogglans) vanaf ¤ 1,99 laten drukken**

Print op hoogwaardig hoogglanspapier met intensieve en heldere kleuren.

Naar de Foto poster

Fotoposter 20×30 cm (zijdeglans) vanaf ¤ 4,99 drukken**

Foto poster op hoogwaardig premium papier (240g/m²) in zijdeglans.

Naar de Foto poster
Design-poster 40×60 cm

Design-poster 40×60 cm vanaf ¤ 11,99 ontwerpen**

Persoonlijke Fotocollage met veel eigen foto's en persoonlijke tekst op 40x60 cm.

naar de Postercollage
Fotoposter 60×90 cm (zijdeglans)

Fotoposter 60×90 cm (zijdeglans) vanaf ¤ 19,99 maken**

Hoogwaardig premium-papuer in zijdeglans met heldere kleuren in 60x90 cm (240g/m²).

Naar de Foto poster

Posters bestellen in 't groot bij Pixum

Je mooiste foto's kun je bij Pixum heel makkelijk als poster bestellen en met je unieke opnames elke kamer een persoonlijke noot geven. Heb je een leuke foto gemaakt, dat in een klein formaat amper tot uiting komt? Bestel dan vandaag nog bij Pixum een poster!

De wonderlijke zonsondergang aan zee, die je tijdens de laatste vakantie geschoten hebt, krijgt eindelijk de grootte die ze verdient. Pixum verandert jouw foto in een individueel wandsieraad. Neem toch eens een fraaie foto van je bloementuin en versier daarmee je huiskamerwand. Zo heb je ook in de winter een heerlijke aanblik.Posters bestellen


Posters bestellen en de eigen woning verfraaien

Saaie, witte muren behoren dankzij Pixum tot de verleden tijd. Versier je kamers met eigen beelden, je vrolijkt er door op. Wat denk je bijvoorbeeld van een opvallend bergpanorama waarbij je wegdromen kunt, of een familieprotret, waarmee je je familie altijd bij je hebt? Met zulke opnames geef je elke kamer je eigen persoonlijke noot. Bij Pixum kun je met maar weinig kliks snel en voordelig je lievelingsposter bestellen. De keuzemogelijkheden aan formaten is reusachtig en je kunt eenvoudig verschillende groottes uitproberen totdat je de juiste gevonden hebt. Laat jezelf overtuigen bij Pixum van de gunstige prijzen en snelle levertijden.

Als je je foto's bij Pixum als poster bestelt of als elegant fotoboek laat drukken, kun je daarmee ook vrienden en familie blij maken. De Pixum software en de online editor zijn kinderlijk eenvoudig te bedienen! Hiermee kan echt iedereen zijn beste foto als poster bestellen en vele jaren plezier met de professionele print beleven. Upload simpelweg nu je gewenste foto, kies een formaat, bestel en binnen enkele dagen valt je poster bij je op de mat. Uiteraard in een fantastische kleurenpracht!

Onze klanten over de fotoposter van Pixum

De heldere kleuren van de posters van Pixum zijn subliem. Ik kan het vergroten van foto?s rustig aan jullie overlaten. Altijd kwaliteit. Een aanrader
Frida

Wat een service! De posters die ik had besteld waren niet allemaal even goed uit de bus gekomen. Kosteloos liet Pixum deze opnieuw produceren.
Mark

Die grote keuze aan formaten zie je nergens. Erg fijn dat ik in een keer voor mijn woonkamer een grote, voor mijn slaapkamer een enorme en voor de babykamer een kleine poster kon bestellen.
Klaas

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor nieuwe klanten voor ¤ 5,- korting op een bestelling met een fotoposter, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 31-01-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten