Posters drukken
¤ 5,- korting
¤ 5,- korting op je poster-bestelling

Bijvoorbeeld:
Fotoposter hoogglans 50x75 cm
slechst ¤ 6,99 i.p.v. ¤ 11,99

Naar het fotoposter-overzicht »

Je kortingscode* luidt:

FAA2772F557B858
Nu ontwerpen

Je lievelingsfoto bij Pixum als poster laten drukken

Als op je computer zich foto's ophopen van je kinderen of van de afgelopen zomer of de laatste familiereünie, denk er eens over na om een hele mooie foto af te drukken als een poster en op te hangen aan de muur. In de woonkamer een zogenaamde "art print" uit een huisstijlwinkel op te hangen is geen kunst. Bovendien zal zo'n poster nooit hetzelfde gevoel oproepen als een fotoposter van het lachende gezicht van je kleine spruit.Posters drukken


Een persoonlijk affiche is heel eenvoudig en goedkoop

Als je hebt gekozen voor een mooie opname, het is een kleine moeite deze als een poster te laten drukken, en op te hangen in de woonkamer. Bij Pixum vind je snel hulp bij het ontwerpen van je poster of collage-poster. Je hoeft alleen maar te klikken op "fotoposters" en het gewenste formaat te selecteren. De keuze uit formaten is groot, variërend van de afmetingen van 20x30 cm t/m 100x300 cm. Je hebt al een poster op glanzend fotopapier vanaf 99 cent. De fotoposters worden op hoogglanspapier of op zijdeglanspapier gedrukt en geleverd in professionele kwaliteit.

Om de gewenste poster te bestellen, moet je de geselecteerde foto uploaden, en naar het verwerkingsgebied in de editor slepen. Je hebt altijd de mogelijkheid om het formaat van de poster te wijzigen, totdat je de perfecte afmetingen gevonden hebt. Vervolgens plaats je de posters in de winkelwagen, kies je of je gebruik maakt van de automatische beeldcorrectie en je eigen poster kan worden gedrukt!

Op de poster hoef je niet lang te wachten

Levertijden en verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van de poster. Je kunt echter wel vanuit gaan dat de verzendkosten niet hoger zullen zijn dan ¤ 2,99 en de servicekosten minder dan een euro bedragen. De productietijd van de poster is twee tot vijf dagen, zodat je rekening moet houden met een levertijd tot maximaal 7 dagen voor onze grootste formaten. Overtuig jezelf en je zult zien dat het niet lang duurt, voordat je kunt genieten van je favoriete foto als poster aan de muur.

Onze klanten over de Pixum Fotoposter

Voordelig en van prima kwaliteit. Daarom bestel ik mijn posters altijd bij Pixum.
Marie

De klantenservice is helemaal top. Binnen twee dagen had ik antwoord op mijn vraag of ik beter een hoogglans of zijdeglans kon bestellen.
Simon

Door de post kwam mijn poster niet helemaal als bedoeld aan. Ik toch maar een mail sturen naar Pixum of ze niet van postbedrijf wilden wisselen. Tot mijn verrassing boden ze een herproductie aan. Wat een service!
Jelke

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor nieuwe klanten voor ¤ 5,- korting op een bestelling met een fotoposter, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 31-01-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten