Op zoek naar romantiek?

Met de romantische cadeaus van Pixum zet je een stap in de goede richting!

Hebben jullie iets te vieren samen? Een jaar getrouwd, of misschien zijn het er al 25? Heb je misschien iets goed te maken, of wil je je partner zonder speciale reden laten zien hoeveel je om hem of haar geeft? Bij Pixum kun je veel romantische cadeaus vinden, waar je door middel van foto's en persoonlijke teksten een heel origineel cadeau van kunt maken.

Wat denk je van een foto van jullie samen vereeuwigd in een kristallen fotohart? Door middel van een speciale techniek worden jullie gezichten in het glas gelaserd. Een foto in een glitterbol met hartjes, of een foto op canvas zijn ook romantische cadeaus waar je je partner zeker mee zult verrassen. Wil je de spanning er nog even inhouden na het uitpakken van het cadeau? Dan is een fotopuzzel een leuke optie, pas na het puzzelen is dan de foto pas goed te zien. Op de achterkant kun je bijvoorbeeld een lieve tekst schrijven, die ook pas te lezen is als de puzzel gemaakt is.

Een zelf ontworpen fotoboek is en blijft ook een romantisch cadeau. Al jullie onvergetelijke momenten samen in een boek, leuk om in te kijken en jaren later je weer voor te stellen hoe het toen allemaal ook alweer was. Bij Pixum is zo'n album makkelijk online te maken, dat scheelt weer knippen en plakken en het resultaat is prachtig!

Er staan nog veel meer fotocadeaus op de site waar je door er een persoonlijk tintje aan te geven, originele romantische cadeaus van kunt maken. Wat je ook kiest, de ontvanger van het cadeau zal zeker blij verrast zijn!