Jouw kortingscode*:

6CF883FAEF9AC5F

Schort met je eigen foto

Koken wordt nog leuker met een schort met je eigen foto. Profiteer nu van 3 euro voordeel.

Nu maken

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card

Klok met foto bij Pixum bestellen

Zin om nog eens pannenkoeken te gaan eten bij oma? Vind je de taarten van je zus echt té lekker, maar kun je er geen genoeg van krijgen? Kan jouw schoonbroer ook zo goed barbecueën, maar vind je het vervelend om jezelf steeds uit te nodigen? Tijd voor een leuk geschenk dat écht origineel is! Maak gewoon een gepersonaliseerde schort met een leuke foto erop. Wie weet word je wel uitgenodigd voor die overheerlijke pannenkoeken of die zwoele, zomerse barbecue..Schort met foto makenWat je beweegreden ook is, het doet altijd deugd om iemand een origineel geschenk te overhandigen. Een door jou gekozen foto op een schort kan bijvoorbeeld een fijne herinnering aan een reis betekenen of een hechte vriendschap in de verf zetten. Daarnaast is het ook gewoon leuk om een grappige foto te gebruiken voor je keukenschort in plaats van het afgezaagde en ouderwetse motief waarmee je misschien al enkele jaren in de keuken rondloopt. Het lichaam van iemand anders of misschien zelfs van een dier of sprookjesfiguur zal sowieso hilariteit opleveren. Ook voor verenigingen is dit een uitgelezen geschenk: ieder lid krijgt zijn of haar gepersonaliseerde schort met unieke foto. Het ideale excuus om binnenkort af te spreken en samen te koken of te bakken.

Hoewel je gepersonaliseerde schort met foto ongetwijfeld een scho(r)t in de roos wordt, zou het toch jammer zijn, mocht hij niet volledig aan je wensen voldoen. Daarom geven we je nog enkele tips mee om de grootste valkuilen te vermijden:

  • Gebruik enkel foto's die van goede kwaliteit zijn. De grootte van de foto, het aantal pixels, de scherpte en de belichting spelen hierbij een grote rol. Kies dus het beste een foto uit van uitstekende kwaliteit.
  • Kies een foto in verhouding met de persoon die de schort zal dragen. Plaats je foto daarom op de juiste hoogte en zorg ervoor dat de grootte van de afbeelding passend is ten opzichte van de oppervlakte van de schort. Zo vermijd je bijvoorbeeld dat een kleine groepsfoto in het niets verdwijnt.
  • Let er ten slotte ook op dat je geen foto's gebruikt die auteursrechtelijk beschermd zijn. Enkel foto's die je zelf hebt genomen of foto's waar geen rechten op rusten, komen in aanmerking.

Kortom, als je op zoek bent naar een origineel, gek of gewoon hartverwarmend geschenk, laat dan een gepersonaliseerde schort met een door jou gekozen foto drukken. Jij kiest de foto, wij doen de rest. Succes verzekerd!

*Deze kortingscode is geldig t/m 31-10-2018 en geldt voor ¤ 3 korting op de productwaarde van een bestelling met een fotopuzzel. Exclusief verzendkosten volgende de prijslijst. De kortingscode geldt alleen voor nieuwe klanten en is eenmal per huishouden, opdracht en factuuradres. Een combinatie is van kortingscodes is niet mogelijk.