Fotoboek: Kan ik ook foto's vanuit een externe bestandsdrager (cd/dvd/memory stick etc) in mijn Pixum Fotoboek gebruiken?

In de Pixum Fotoboek software kun  je in het menu aan de linkerkant tussen twee tabbladen "Mijn Computer" en "Webalbum" kiezen.

Onder het tabblad "Mijn Computer" vind je foto's die je lokaal op jouw computer hebt opgeslagen. Als je externe bestandsdragers (cd/dvd, externe harddisk, memory-stick etc.) hebt aangesloten, vind je deze ook onderaan het tabblad "Mijn Computer".

Net als in de explorer/finder van uw besturingssysteem kun je naar de verschillende mappen en tussen verschillende bestandsdragers navigeren.

Let op:
Als je een foto van een externe bestandsdrager in jouw Pixum Fotoboek invoegt, sla dan het fotoboek a.u.b. op voordat je de bestandsdrager weer verwijdert.
Anders kan de software deze foto's niet meer terugvinden. Met het opslaan van een fotoboek wordt er een kopie van de betreffende foto gemaakt en automatisch in de map met fotoboekbestanden op de harde schijf opgeslagen. Bij het verzenden van de bestelling dient de externe bestanddrager voor uw computer bereikbaar te zijn.

Als je een map met foto's kiest, verschijnen deze in het venster onderaan de tabbladen "Mijn Computer" en "Webalbum. Vanuit hier kun je de foto's in jouw fotoboek invoegen. Sleep deze hiervoor gewoon met ingedrukte linkermuisknop naar de het bewerkgedeelte rechts. Foto's die reeds zijn gebruikt, worden voorzien van een vinkje.

De grootte van de preview-foto's kun je veranderen met de zoom-regelaar onderaan de voorbeeldweergave.

Onder het tabblad "Webalbum" heb je de mogelijkheid, om foto's die je opgeslagen hebt bij "locr" of "flickr" te gebruiken. Indien je nog geen lid bent van deze communities, dan zou je jezelf daar via de link "aanmelden" kunnen registreren.

Ben je lid van "locr" dan kun je trouwens ook alle foto's die je in een fotoboek gebruikt automatisch laten uploaden naar een album bij "locr".

Let op:
Het is helaas nog niet mogelijk om direct foto's uit Pixum Online-Albums te importeren en te gebruiken.

Hoe passend is dit artikel als antwoord op jouw vraag?

Star_not_active Star_not_active Star_not_active Star_not_active Star_not_active
Om dit artikel te beoordelen, log rechtsboven in met je Pixum-gebruikersgegevens.