Surprise maken

Leuke surprises-ideeën voor Sinterklaas

Doe inspiratie op met surprise-ideeën van je favoriete foto's

Laat je door onze thema-ideeën inspireren en ontwerp je Pixum Fotoboek. Heel persoonlijk met je eigen vakantiefoto's of gedichten of als presentatieboek voor je beroep of bedrijf. Verras je vrienden met een eigen gemaakte cocktailboek of hou je favoriete momenten vast zoals de zilveren bruiloft of een bijzondere dag in een Pixum Fotoboek.

Surprise maken met fotocadeaus van Pixum

Leuke surprise maken

Verrassing! Het is een foto surprise! Verras familieleden of vrienden met een speciaal fotocadeau tijdens het heerlijke avondje. In Nederland is het traditie om op pakjesavond elkaar cadeautjes te geven, verpakt in een bijzondere surprise. En het is natuurlijk helemaal leuk wanneer deze surprise gekke foto's bevat.

Beetje plagen mag

Met Sinterklaas mag je elkaar een beetje plagen, maar het is ook de tijd om elkaar bijzondere, weldoordachte cadeautjes te geven. Wanneer je ervoor kiest om een surprise van fotoproducten te maken, kun je deze beide aspecten van dit leuke feest met elkaar verenigen.

Foto's

De grootste vraag is: welke foto's gebruik je voor de surprise? Omdat een beetje plagen mag, kun je eindelijk die gekke blooper foto's gebruiken die nog wel op je computer staan. Bijvoorbeeld op een etui, toilettas of broodtrommel. Als je echter wilt dat ook de surprise wordt gebruikt door de ontvanger, dan is het verstandig om niet al te erge foto's te gebruiken. Zo maak je van de surprise een extra cadeau.

Tips

  • Kies leuke, gekke, geschikte foto's voor je surprise die passen bij het cadeau en de surprise. Zet bijvoorbeeld een gekke lunchfoto op een broodtrommel en een close-up op een tas.
  • Let goed op de specificaties van de fotoproducten die je gaat maken. Zo weet je zeker of een foto echt geschikt is of niet.
  • Wees creatief en heb plezier.

En in de surprise?

Tja, maar wat stop je nu in het kussensloop, de tas of broodtrommel als cadeau? Natuurlijk is het extra leuk om een persoonlijk fotocadeau in de foto surprise te stoppen. Zoals een gepersonaliseerde kalender of verjaardagskalender met alle leuke momenten die je het afgelopen jaar hebt meegemaakt. Of denk eens aan een mooie mok of bidon, een pennenhouder of slabbetje. Dat wordt een onvergetelijke pakjesavond.