Uitnodiging maken
10 procent korting
10% op je eigen uitnodigingen

Bijvoorbeeld:
Design vouwkaarten in een set van tien stuks, slechts ¤ 13,49 i.p.v. ¤ 14,99

Naar het overzicht om een uitnodiging te maken »

Je kortingscode* luidt:

B8EB37ED588B7EC
Nu ontwerpen

Uitnodiging maken - gemakkelijk online - Pixum Fotokaarten

Individuele fotokaarten als uitnodiging zorgen ervoor dat iedereen zich verheugt op het aanstaande feest. Maak je uitnodiging met een eigen foto en tekst online bij Pixum. Klassiek en elegant of kleurrijk en fraai, met je eigen kaarten wordt je feest nog onvergetelijker.

Je bent bezig om een feest te plannen zoals een familiebijeenkomst, bruiloft, communie, kinderfeestje of een lustrum? Dan is er niets mooier als zelf ontworpen uitnodigingskaarten te versturen met een voor zichzelf sprekende foto. Zo kun je bijvoorbeeld voor een kinderfeestje foto's van je kinderen erop plaatsen.Uitnodiging maken


Grote keuze aan mooie designs bij Pixum voor de perfecte uitnodigingskaart

Bij Pixum heb je talrijke mogelijkheden om je uitnodiging te maken. Zo kun je gewone ansichtkaarten of postkaarten versieren met je eigen motieven. Ook kun je gebruik maken van onze creatieve passe-partout-kaarten. Met behulp van de productdesigner doorloop je het bestelproces stapsgewijs. Eerst bepaal je het formaat, daarna kies je een design uit over 600 verschillende variaties. Vervolgens is het zaak om een of meerdere foto's te plaatsen en de kaart van een eigen tekstje te voorzien.

Als je voor de tekst inspiratie wilt opdoen, kan een korte zoektocht op het internet behulpzaam zijn. Nadat de bestelling is geplaatst duurt het maar enkele dagen voordat je eigen ontworpen kaarten thuis zijn bezorgd.

Laat zien dat het ook heel origineel kan en maak en je uitnodiging online bij Pixum. Pixum is meervoudig testwinnaar in Nederland en Europa. Daarnaast ondergaan wij een permanente controles door consumentgerichte organisaties.

Onze klanten over de uitnodigingskaarten

Ik heb nu voor het eerst een uitnodiging gemaakt bij Pixum. Je kunt het gemakkelijk op de website ontwerpen. Bovendien vereist het helemaal geen voorkennis en je bereikt in een handomdraai mooie resultaten.
Kees

De fotokaarten zijn scherp afgedrukt en netjes gevouwen. De bijhorende enveloppen maken het verzenden in no-time mogelijk.
Anna

Keurige en stipte verzending, mooi drukresultaten. Kortom: ze staan vierkant achter dat wat ze beloven.
Hans

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

* De kortingscode geldt eenmalig voor 10% korting op fotokaarten, excl. bewerkings- en verzendkosten. De kortingscode is geldig tot en met 28-02-2019. Per bestelling worden er verzendkosten vanaf ¤ 3,99 berekend. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw.

** Incl. btw en excl. verzendkosten