Uitnodigingen verjaardag met eigen foto bij Pixum

Binnenkort is het tijd voor feest! Je wilt dat de gasten en jezelf een prima tijd hebben. Je wilt zeker je eigen sfeer aan het feest meegeven, het is tenslotte jouw feest! Je steekt dan ook veel tijd in de voorbereiding, denkt na over de locatie, de aankleding van deze ruimte, de hapjes en drankjes en de gastenlijst. Je past alles aan gericht op jouw thema, net zolang tot het klopt, jouw eigen recept voor een geslaagd feest.Nu een fotokaart makenBen je trouwens stilgestaan bij de uitnodigingen? Ga je je gasten uitnodigen met een simpel mailtje of standaard uitnodigingskaart? Of gebruik je ook de uitnodiging juist om je feest te profileren? Dat kan, vooral als je zelf je eigen uitnodigingskaart maakt.

Een uitnodiging verjaardag wordt helemaal persoonlijk en origineel als je ook een foto toevoegt. Onderstreep het unieke van je feest en van jouw band met je gasten door de uitnodiging absoluut persoonlijk te maken. Deze uitnodiging kan echt alleen maar door jou verstuurd zijn, een mooi voorproefje van het feest dat de gasten te wachten staat. Tegenwoordig hoef je voor het maken van een uitnodiging verjaardag met foto geen gebruik meer te maken van dure, professioneel ontworpen kaarten. Je kunt zelf kiezen uit de vorm van de kaart, de achtergrond, de kleur, tekstfont, grootte en tekstkleur. Juist jouw keuzes maakt de kaart zo origineel. Laat de sfeer van het feest al bij het openmaken van de uitnodiging naar voren komen!

Waar moet je bij de keuze van een foto opletten? Als eerste het onderwerp, wie of wat staat er op de foto. Het meest persoonlijkst wordt de uitnodiging verjaardag door een foto van de jarige, of een hint naar de jarige (zoals een foto van je hobby of een onderwerp dat voor jou erg belangrijk is). Zorg ervoor dat de foto scherp is en van een goede resolutie, met het onderwerp mooi in beeld. Denk aan de werking van kleuren; wil je een flitsende uitnodiging verjaardag door felle kleuren of juist een sfeervolle door de foto in sepia op te nemen. Contrasterende kleuren zorgen voor een accentuering van de foto.

Veel is mogelijk, gelukkig zie je het resultaat goed weergegeven op je scherm en kan je experimenteren met achtergronden, kleur en de plaats van de foto, net zolang tot de uitnodiging verjaardag geheel naar jouw smaak is! De gasten zullen de moeite die je voor hen gedaan hebt, zeker waarderen.

Onze klanten over de fotowenskaarten van Pixum

Als ik een verjaardag geef, stuur ik altijd een uitnodiging met eigen foto. Gemaakt bij Pixum natuurlijk.
Peter, Lemmer

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »