Verhuizing? Ontwerp originele persoonlijke verhuiskaarten!

Ga je binnenkort verhuizen? Dan breekt er een drukke periode aan. Spullen moeten ingepakt worden, het nieuwe huis moet misschien verbouwd worden en er is een hoop waar je aan moet denken. Belangrijk is natuurlijk ook dat er verhuiskaarten verstuurd worden, je familie en vrienden moeten natuurlijk wel weten waar je gaat wonen!

Er bestaan standaard kaarten die veel mensen gebruiken, sommigen versturen adreswijzigingen ook via email, maar het is veel leuker om fotokaarten als verhuiskaarten te versturen. Je zou er een foto van je nieuwe huis op kunnen zetten, van je hond naast een verhuisdoos, wat je maar leuk vindt! Net als een foto op een van de fotocadeaus van Pixum het cadeau bijzonder maakt, maakt een foto op een kaart de verhuiskaart origineel en persoonlijk.

Met de fotoservice van Pixum is het makkelijk om zulke originele verhuiskaarten te maken. Plaats je foto en schrijf er een tekst bij (vergeet je nieuwe adres natuurlijk niet!), en de kaarten worden naar je verzonden. Een voordeel van zo'n verhuiskaart met foto en tekst boven een standaard verhuiskaarten is dat je niet op alle kaarten je oude en nieuwe adres hoeft te schrijven. Die staan immers al op de fotokaart. Alleen de enveloppen moeten geschreven worden, de verhuiskaarten kunnen er zo in. Daardoor hou je meer tijd over voor belangrijke zaken tijdens de verhuizing, zoals opruimen, inpakken en klussen.

Een foto van het nieuwe huis op de verhuiskaarten kan de nieuwsgierigheid wekken bij de ontvangers van de kaartjes om de binnenkant van het huis eens te komen bekijken. Er is niets zo leuk als het inwijden van je nieuwe huis met de gezelligheid van andere mensen om je heen.

Als je je vrienden en familie op een originele en persoonlijke manier wilt laten weten dat je gaat verhuizen: ontwerp en bestel je verhuiskaarten bij Pixum!

Pixum drukt alle kaarten op hoogkwalitatief premium papier!

Kaarten vanaf € 7,49
 
Fotokaarten bestellen » Fotokaarten bestellen»

<