Verjaardagscadeau vriendin maak je bij Pixum

Vaak is het lastig om een leuk of origineel cadeau te verzinnen voor iemand die je lief hebt, bijvoorbeeld een vriendin. Je weet natuurlijk wat ze leuk vindt en waar ze van houdt, maar het cadeau mag niet standaard of saai zijn. Bij Pixum zijn er veel leuke fotoproducten te vinden die als verjaardagscadeau voor een vriendin kunnen dienen.Fotocadeaus makenHet is onder andere leuk om een fotoproduct als verjaardagscadeau voor je vriendin te kopen, omdat het iets persoonlijks is. Je kunt foto's van haar of van jullie samen op een leuk product laten zetten. Wat ze wat dan ook van je krijgt, ze zal de foto altijd bekijken en aan je denken. Verderop in de tekst worden enkele voorbeelden genoemd van fotoproducten als verjaardagscadeau. Daarnaast is zo een cadeau ook leuk doordat het origineel is!

Voorbeelden van een verjaardagscadeau vriendin

Een voorbeeld van een fotoproduct dat wordt aangeboden door Pixum, is een fotomok. Deze mok is een leuk cadeau voor elke leeftijd. Elke keer wanneer je vriendin dan een kopje koffie neemt, zal ze de foto van jullie samen bekijken. Dan is er ook nog de teddybeer. Deze knuffel heeft een T-shirt aan, waarop je een foto kan laten drukken. Dit is vooral een leuk cadeau voor een jonge vriendin, of voor een vriendin die in verwachting is.

Wat ook erg leuk is om te geven, is een kussensloop met daarop een foto van jullie samen. Dit cadeau wordt vaak gegeven aan iemand die een lange reis gaat maken. Het weegt bijna niks en kan makkelijk meegenomen worden. Je vriendin zal tijdens haar reis je niet vergeten.

Als laatste voorbeeld is er nog de wenskaart. Dit is een wat goedkoper cadeau, maar toch erg leuk om iemand te sturen of cadeau te geven. Ook dit is een cadeau voor elke leeftijd en zeker een stuk origineler dan een wenskaart uit de winkel.

Kort gezegd is elk fotoproduct eigenlijk leuk om aan een vriendin te geven. Het is vaak ook meer een cadeau voor meiden dan voor mannen. Dus weet je zo gauw niet wat je voor je vriendin moet kopen, maar wil je wel iets origineels geven? Zoek dan op het internet naar een leuk fotoproduct en je vriendin zal er zeker blij mee zijn!

Onze klanten over de fotocadeaus van Pixum

Fotocadeaus zij leuk om te krijgen, maar ook net zo leuk om te geven!
Marc, Goes

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »