Foto op plexiglas of aluminium

Het is soms niet eenvoudig een keuze te maken tussen de materialen plexiglas of aluminium. Wij zetten de verschillen voor je op een rij. Zo kan je voor jouw foto de beste keus maken.

Bestel wanddecoratie

Foto op canvas 20×30 cm (2cm frame) op houten frame

Persoonlijke foto op canvas in een grootte van 20×30 cm bij eenvoudig laten drukken.

slechts ¤ 8,95 i.p.v. ¤ 18,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas 40×60 cm (2cm frame) op houten frame

Druk je mooiste foto bij Pixum op hoogwaardig linnenweefsel af op een echt houten frame.

slechts ¤ 32,95 i.p.v. ¤ 42,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas 20×30 cm (lijst Havanna)

Hoogwaardige foto op canvas van je mooiste foto, inclusief bakplaat van Nielsen.

slechts ¤ 39,99 i.p.v. ¤ 49,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Foto op canvas 20×30 cm (lijst Art)

Op een echt houten frame getrokken foto op canvas. Met bakplaat door Nielsen.

slechts ¤ 39,99 i.p.v. ¤ 49,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar de foto op canvas

Plexiglas of aluminium?

Ben jij op zoek naar een mooie en bijzondere techniek om jouw foto's af te drukken? Of zoek je een mooi cadeau voor jou familie of geliefde en overweeg je een foto af te laten drukken? Weet je nog niet helemaal waarvoor jij moet kiezen aangezien je absoluut het beste wilt? Bekijk dan eens de mogelijkheden van het afdrukken van jouw foto's op Plexiglas of op Aluminium. Erg bijzonder en verrassend, ideaal dus als cadeau of gewoon voor in jouw eigen huiskamer!Wanddecoratie bestellenFoto's afdrukken op Plexiglas, luxe & helderheid

Wanneer je jouw foto's afdrukt op Plexiglas kies je voor een gedegen en luxe uitstraling. Het glas laat jouw foto prachtig glanzen en geeft de foto een vorm van diepte. Door de werking van het glas worden de kleuren van jouw foto nog dieper en helderder. Bedank eens hoe mooi die foto van jouw laatste vakantie zou zijn afgedrukt op Plexiglas. Of wat dacht je van jouw trouwfoto op die prachtige zomerse dag in juli? Foto's komen werkelijk tot leven door lichtval en de werking van het glanzende Plexiglas. Ideaal dus voor de meer klassieke huishouden met een authentieke stijl.

Foto's afdrukken op Aluminium, stoer & rustiek

Een andere mogelijkheid om jouw foto's op een bijzonder en moderne manier af te laten drukken is het gebruik van aluminium. Aluminium is ten eerste ontzettend licht waardoor de foto makkelijk hanteerbaar is, ook wanneer je een groot formaat laat afdrukken. Ten tweede heeft Aluminium een bepaald reliëf waardoor dit ook in jouw foto doorwerken. De foto krijgt daardoor een speels uiterlijk en zal er compleet anders uit zien dan een afdruk op het meer reguliere canvas. Ook geeft aluminium jouw foto een mat effect. Prachtig voor portretfotografie of een meer abstract beeld. Probeer het snel eens uit!

Kortom: kies nu voor de nieuwste trends op het gebied van het afdrukken van foto's. Zowel Plexiglas als Aluminium zijn uiterst bijzondere materialen om jouw foto's op af te drukken. Waar aluminium meer industrieel oogt heeft Plexiglas een zeer luxe uitstraling. Wees een van de eerste die gebruik maakt van deze prachtige techniek, ook erg leuk en origineel om te geven!

Maak nu ook hoogwaardige wanddecoratie bij Pixum. Van 1797 klanten krijgt de wanddecoratie van Pixum een cijfer van 8,2 uit een totaal van 10 sterren.Wanddecoratie heb je al vanaf ¤ 16,95.

Handige links

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card
* De kortingscode is geldig t/m 31-03-2019 en geldt voor ¤ 10 korting op een bestelling met wanddecoratie, exclusief verzendkosten. Er worden verzendkosten berekend volgens de prijslijst. Kortingen kunnen niet achteraf worden verrekend en een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk.