Je kortingscode* luidt:

EB3775FC256FBAA

Goedkope foto op aluminium

Geniet elke dag van je foto's op aluminium. Profiteer nu van 10 euro voordeel.

Hier bestellen

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card

Goedkope foto op aluminium bij Pixum bestellen

Wanneer u graag een mooie herinnering in huis wilt halen, dan kunt u er voor kiezen om een goedkope foto op aluminium te laten drukken. U brengt een bijzonder moment daardoor dichtbij. Een goedkope foto op aluminium kunt u bijvoorbeeld heel groot laten maken en tegen een muur aan laten plaatsen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de foto op te hangen aan de muur. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. Een unieke mogelijkheid is ook om verschillende collages te laten maken. U maakt dan een serie met foto's op aluminium.Foto op aluminium makenTips bij het maken van een foto op aluminium

U kunt natuurlijk altijd goede tips gebruiken wanneer u een goedkope foto op aluminium wilt laten maken. Wilt u bijvoorbeeld alleen foto laten printen, of wilt u er ook nog wat tekst bij laten maken? Creatieve vrijheid kan erg belangrijk zijn om iets moois neer te zetten. Daarnaast moet u zichzelf de vraag stellen of u kiest voor een staande foto, of een hangende foto. Uiteraard is het geheel aan uzelf wat u wenst. Zorg daarnaast dat uw foto van goede kwaliteit is, zodat u niet achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan.

Maak uw collectie met foto's compleet door één of meerdere foto's te laten printen op aluminium. Dit hoeft zeker niet duur te zijn. Goedkope foto's op aluminium laten printen is snel en gemakkelijk geregeld. U kunt dit allemaal online in orde maken. U heeft dan binnen een kort tijdsbestek één of meerdere foto's op aluminium geprint die er voor zorgen dat uw woning echt af is. Daardoor kunt u nog meer genieten wanneer u thuis bent. Ga daarom snel aan de slag met een goedkope foto op aluminium!

* De kortingscode is geldig t/m 31-12-18 en geldt voor ¤ 10 korting op een bestelling met wanddecoratie, exclusief verzendkosten. Er worden verzendkosten berekend volgens de prijslijst. Kortingen kunnen niet achteraf worden verrekend en een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk.